Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preu de pick-up

Nita Mihai Cristian

Postări Recomandate

Salut la toti baietii.Ma intereseaza si pe mine o schema de preu pt pick-up. :speriat Stiu ca sunt o gramada de scheme dar ma gandesc ca a incercat cineva una.As vrea sa merg la sigur.Cu scuzele de rigoare si multumiri anticipate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nita Mihai Cristian

4

• blue

2

• fcon

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Cel mai simplu ar fi fost sa cauti intai printre topicurile deja existente; primul topic consistent din ultimele doua pagini de topicuri de la acesata sectiune, este viewtopic.php?f=28&t=34913Ai suficiente scheme facute si comentarii; eu as alege sa testez doua topologii: cu circuitul de corectie RC in bucla de reactie negativa (iesire lampa -> intrare lampa) si cel cu corectie pasiva RIAA intre etajele preamplificatorului, fara bucla.Practic, eu as alege o lampa dintre cele mai utilizate (de exemplu ECC83), as compara schemele celor doua topologii si as alege un circuit in care poti aplica ambele tipuri de corectii.Bineinteles, daca doresti doar sa construiesti, nu sa experimentezi si sa alegi varianta cea mai potrivita pentru aparatul tau, poti face direct una dintre scheme, si gata!Succes!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Eu la-m facut doar pt doza. De mers merge brici filtraj cat mai mare. In ce priveste brum-ul nu are decat cand dau sub-wooferul foarte tare de fapt e o microfonie intre doza si elEu la-m facut 6n2p cu ecc83 este foarte sensibil se transmit vibratiile prin tub.Cablaj in aer ca na-m avut loc, ecranat cu tabla de fier legata la masaSursa in carcasa de sursa de calc si de acolo cu cablu cu 5 fire.Eu il folosesc pe un receiver DENON sunt foarte multumit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări