Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Need Help

Vizitator rickar

Postări Recomandate

Vizitator rickar

Am facut o statie de 2X100W cu 2N3442 (vreau sa pun 2N3772) si un corector de ton cu TDA1524A.Sunt multumit de calitatea sunetului,zgomotul de fundal este foarte redus aproape inexistent dar ma deranjaza sensitivitatea potentiometrelor,adica: De la 0% la 30% volumul ca si celelalte raman pe 0 (nu se aude nimic),de la 30% la 75-80% ajunge la valoarea maxima,de la 80% la 100% ramane neschimbat.Am schimbat potentiometrele de la 250k la 500k si acelas rezultat.Vreau sa schimb corectorul si daca ati avea o idee doua as fi recunoscator.PS:Pentru corector am o alimentare cu TDA7812 pe care mai am si un led martor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bolek

1

• Sharky

1

• Kosmin

1

• danzup

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

... De la 0% la 30% volumul ca si celelalte raman pe 0 (nu se aude nimic),de la 30% la 75-80% ajunge la valoarea maxima,de la 80% la 100% ramane neschimbat.Am schimbat potentiometrele de la 250k la 500k si acelas rezultat....

In serie cu capetele potentiometrelor ( spre masa si spre plus) pune niste rezistente de 100k. Integratul nu prea raspunde la variatii de la 0 la V+ ci intr-o o plaja mai mica.
Link spre comentariu
Vizitator rickar

Nu ai postat unde trebuie !Aici sunt discutii numai despre tuburi !Nici titlul nu e bun !si eu need help asa de vreo 100000000000000euro !

Scuze!Dar am pus la sectiunea audio......."Prima Pagina >> Tuburi electronice >> Audio"Cum as putea sa fac sa mut threadul?
Link spre comentariu

Scuze!Dar am pus la sectiunea audio......."Prima Pagina >> Tuburi electronice >> Audio"Cum as putea sa fac sa mut threadul?

ma poti ruga pe mine spre ex, si ti-l mut.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări