DREDD Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 As avea nevoie de un driver pentru Windows XP pentru tunerul Medion Pico200 (chipset SAA7134).As prefera driverul original, facut de Medion - nu cel generic pentru chipsetul 7134; ce am gasit pe net nu mi se potriveste.Multumesc! Link spre comentariu
MifTy Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 poate ai "noroc" cum a avut ?i un amic al meu, care avea o problem? de acela?i gen: nu g?sea drivere pentru xp, dar în linux placa aia rupea!! mi-a donat-o, c? el nu avea chef de linux...în alt? ordine de idei, pe situl medion chiar nu g?se?ti nimic???dac? e mai vechiu??, ar trebui s? g?se?ti driver la "discontinued products" sau "legacy products"... asta dac? s-au f?cut drivere de xp.dac? sunt drivere de win 2000, cu pu?in noroc, merg ok.dac? e nou?, adic? o plac? g?sibil? peste tot, s-ar putea s? aib? doar drivere de vista... aici nu prea mai ai ce face: pui vista, ?i e ok, c? de drivere de vista s? mearg? pe xp n-am auzit înc?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum