Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver tuner Medion Pico 200

DREDD

Postări Recomandate

As avea nevoie de un driver pentru Windows XP pentru tunerul Medion Pico200 (chipset SAA7134).As prefera driverul original, facut de Medion - nu cel generic pentru chipsetul 7134; ce am gasit pe net nu mi se potriveste.Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DREDD

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

poate ai "noroc" cum a avut ?i un amic al meu, care avea o problem? de acela?i gen: nu g?sea drivere pentru xp, dar în linux placa aia rupea!! :rade: mi-a donat-o, c? el nu avea chef de linux...în alt? ordine de idei, pe situl medion chiar nu g?se?ti nimic???dac? e mai vechiu??, ar trebui s? g?se?ti driver la "discontinued products" sau "legacy products"... asta dac? s-au f?cut drivere de xp.dac? sunt drivere de win 2000, cu pu?in noroc, merg ok.dac? e nou?, adic? o plac? g?sibil? peste tot, s-ar putea s? aib? doar drivere de vista... aici nu prea mai ai ce face: pui vista, ?i e ok, c? de drivere de vista s? mearg? pe xp n-am auzit înc?...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări