Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 mersi SHARKY pentru raspuns ... ideea e ca nu vreau un SUB tapan ... pe departe ideea ... sa inteleg ca beta 15 ar merge pe un sub .. dar intr-o incinta mare .... se vede asta din Vas care este enorm ... si orcum ei pe site dau si informatii despre Volumul incintei pt fiecare dif ... la asta dau de la 106 - 177 litri ... nu m-ar deranja "hardughia" :lol: foarte tare Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 ca sa-ti zic exact ce m-a atras la dif asta ... Xmax destul de mare fs mic SPL mare si puterea destul de mare si pretul mic (la SENIA in buc e 3 500 000 ) ... !!! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 pentru titro ... probabil ca aceleasi rezultate le voi obtine i cu beta 15 in ditai hardughia de 180 - 200 litri ... sper sa nu ma insel (ma refer la calitatea sunetului nu la putere) Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 astept raspunsuri ....... !!! si acum ma gandeam la un eminence DELTA 15 LF (cum v-am spus mi s-a pus pata pe eminence :lol: ) ... !!! ma gandesc ca are Vas mult mai mic si nu necesiata o incinta prea mare (m-am gandit ma ibine is ar conta ceva dimensiunea unui subwoofer intr-o camera de 6/4 metri) ... bine ca au satelitii console de perete ... si-i ridic :P (apropos dak va puteti uita si la sateitii de la WORK si APart sa-mi ziceti ce pareri aveti ... ca o sa trebuiasca sa aleg in cateva zile ... si ma tot cramponez mai mult in design decat in calitate is performante ... APart BOXX 8 sau WORK STUDIO 50 (arata de cazi in cap) ... sa nu va speriati de puterea lu' BOXX 8 de 160 W ca e la jumate rms-ul :lol: defapt si STUDIO 50 au 65 wrms . MULTUMESC ANTICIPAT !!! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 sunt si diferente de pret intre ele ... dar nu stiu sa va spun acum exact ca de abia o sa vina si sunt modele noi la ambele firme !!! ... adik WORK sunt mai ieftine cu cateva sute de mii bune :P Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 daca iti da eroare cand accesezi mesageria privata da un refresh si apoi poti citi mesajele.Eu imi mentin parerea....nu poti face sub cu ala. Daca il tragi sub 40Hz il chinui.. Dar pt casa cred ca va fi destul ca sa simti basul peste tot. Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 Sharky ... poti sa-mi zici si parerea ta despre satelitii aia WORK is APart ... asta in cazul in care ai intrat sa te uiti pe siteurile lor (http://www.work.es si http://www.apartaudio.com) ... si poate imi sugerezi si o incinta pentru BETA 15 ... sau un bandpass cu DELTA 15 LF (cu asta ar merge un bandpass ???) ... !!! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 astept pareri de la toti ... !!! Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 Nu ma intreba pe mine cum sunt satelitii...nu am pus mana pe asa ceva pana acum.De ce nu incerci un model de 18" daca tot iti place sa ai dulapuri prin casa? Nu neaparat eminece, mai sunt si alte firme cu difuri la fel de impresionante.. Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 sa zicem NOPTIERA ... he he , 15 " e de ajuns si cu 10" sau 12" nu prea ies SUBWOOFERE ... dupa cate am inteles yo de aici de pe forum (am 2 sub-uri facute cu dif-uri de 10" de la SAL ... SPA-urile) ... vreua sa-ti spun ca trepideaza toata casa si usa de la intrareeeeeeeeeeeeee nici nu se mai pune) incintele fiind relativ mici H/W/D ... 44/40/40) si 2 sateliti mici cu MONACOR de 8" si tweeter DP10 de la SAL Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 dak esti curios cum arata toate "marafeturile" astea facute de mine da-mi mailu tau ca sa-ti trimit niste poze ... !!! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 s-a uitat cineva la WORK si APart sa-mi zica o parere ?!?!?! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 TITRO ... vad la tine pe site ca, colaborezi si cu EMINENCE ... ce pret ai pentru un DELTA 15 LF ??? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 dak esti curios cum arata toate "marafeturile" astea facute de mine da-mi mailu tau ca sa-ti trimit niste poze ... !!!Eu as fi cam curios .[email protected] Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 DNA iti trimit pe mail Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum