Vizitator artboyalex Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 am un dif eminence beta 15 si vreau sa-mi fac un sub in band pass (preferabil) ... ca incinta pt el ma gandeam la un 6th order (pe care l-am vazut la Rog Mogale pe http://www.speakerplans.com ... este vorba despre proiectul X1 , care ce-i drept este pentru un P Audio SD 18) ... ma gendeam ca as putea adapta incinta (modelul) pentru beta 15 ... pareri pro si contra ... sau dak ar iesi ceva bun din asta !!! :roll: :roll: :roll: Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 sorry P Adio SD 18 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 in nici un caz eminence beta15 nu va suna bine cu Q asa de mare.Acolo ai 2 sisteme rezonante+diful=3 ...cu factorul ala de calitate o sa sune basu ca dracu.Sunt 100% sigur ca SD are cu totul alti parametrii..si in mod sigur Q mai mic.Fiecare dif. are o cutie in care suna bine. Nu are rost sa spui ca iei un dif si il pui intr-un bandpass si atunci va suna de sa pici pe spate. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 cel mai bine , incearca sa simulezi, dar cred ca o sa ai nevoie de o incinta uriasa ca sa sune binisor Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 Din ce am discutat cu cel care a proiectat seria SD , am inteles ca aceste difuzoare sunt facute cu scopul de a fi folosite in hornuri .Merg si in altfel de incinte dar nu atat de bine ca in genul de incinta pentru care a fost conceput . Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 aduce cineva diful de la P Audio SD 18 ??? la cati bani ??? si sunt interesat si dak suna bine in incinta conceputa de Rog Mogale (X1) ... doar n-o fi facut-o la plesneala !!! tinand cont ca ati zis ca sunt concepute pentru hornuri ... si ala e un band pass 6th order sau recomandati-mi o incinta pentru Eminence BETA 15 ... tinand cont ca ma diful Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 tin sa precizez ce ma intereseaza un SUBWOOFER nu altceva !!! Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 Din pacate cu beta15 nu prea o sa poti face subwoofer.Dar il poti cobora pana in 40Hz in bass-reflex in cutii de dimensiuni normale.Din ce parametrii are ar fi mai bun pt niste sateliti. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 mai bine te orientezi spre alt difuzorcati bani vrei sa investesti in difuzor? Link spre comentariu
titro Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 Daca esti interesat de un subwoofer atunci iti recomand P.Audio C18-600 LF. AI nevoie de o incinta BR de aprox. 180-200 l si vei obtine rezultate deosebite :wink: Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 hi hi ... ideea e ca nu prea am ce face cu un astfel de SUB ... la puterea aia ... vreau sa-l folosesc in casa si chiar si beta 15 cu 350 W ai lui ar fi chiar prea mult ... chestia cu bandpass-ul mi-a venit de la X1 a lui mogale ... care mi s-a parut destul de interesant ... ca sa fiu mai explicit sistemul meu o sa fie compus din 4 sateliti BOXX 8 de la Apart sau 4 sateliti STUDIO 5o de la WORK ... tre sa vina transportul pentru amandoaua modelele la sfarsitul saptamanii si o sa trebuiasca sa aleg (puteti sa va uitati si sa faceti o comparatie si voi) ... zic ca e ceva interesant si astept pareri si despre subiectul asta (http://www.work.es si http://www.apartaudio.com) Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 poate imi dati si alte idei de difuri ... de la eminence (mi s-a cam pus mie pata pe firma asta de difuri ) sau de la alte firme dar nu vreau sa depaseasca 4-5 mil si minim 200 W Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 verifica-ti mesajele private :wink: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 de la eminence tot ce e bun ca sa faci suburi ?apene sunt cam scumpe.Difurile sunt destinate pt SPL mare si randament mare.Daca vrei sa cobori in frecventa ai nevoie de cutii mari.Daca esti de acord cu asa ceva atunci difurile de genul asta sunt alegerea potrivita.De la eminence pt sub stiu ca se tine f bine omega 18..dar pretul e pe masura, iar in casa probabil il vei folosi pe la 1% din putere...deci nu se merita. Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 pentru NEXUS ... am verificat si-mi dadea o eroare ... :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum