cioarga Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 cine stie unde gasesc , pe stoc ,tranzistori fqpf9n50 si fx50smj , sau echivalentimultumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 fqpf9n50 nu ridica probleme... fx50smj este un cod incomplet....codul complet are si un sufix , de genul fx50smj-02 sau -03...etcfiecare tip de sufix modifica radical parametrii tranzistorului...intii spuneti ce cod complet de fx va trebuie ...si dupa aceea mai vorbim...oricum , nu va entuziasmati prea tare ...din pacate pentru dvs nu se gaseste cu nici un fel de sufix...pentru acest mosfet cu canal p se poate gasi doar un echivalent... Link spre comentariu
cioarga Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 fqpf9n50 nu ridica probleme... fx50smj este un cod incomplet....codul complet are si un sufix , de genul fx50smj-02 sau -03...etcfiecare tip de sufix modifica radical parametrii tranzistorului...intii spuneti ce cod complet de fx va trebuie ...si dupa aceea mai vorbim...oricum , nu va entuziasmati prea tare ...din pacate pentru dvs nu se gaseste cu nici un fel de sufix...pentru acest mosfet cu canal p se poate gasi doar un echivalent...aveti dreptate , nu am fost atent , fx50smj 2am gasit ceva prin comanda dar la un pret exorbitantpentru primu trnzistor ce echivalent recomandati ?multumesc Link spre comentariu
cioarga Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 nimeni nici o idee , o echivalenta ceva ??? multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 pentru primul tranzistor , adica pentru fqpf9n50...originalul in persoana , dupa cum v-am mai zisfx50smj este un mosfet cu canal p , in capsula to3-p ...deocamdata , pretul pentru el este prohibitiv...daca acceptati o alta capsula , va pot ajuta...daca vreti neaparat capsula to-3p , atunci ...sorry...mai cautati...! Link spre comentariu
cioarga Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 pentru primul tranzistor , adica pentru fqpf9n50...originalul in persoana , dupa cum v-am mai zisfx50smj este un mosfet cu canal p , in capsula to3-p ...deocamdata , pretul pentru el este prohibitiv...daca acceptati o alta capsula , va pot ajuta...daca vreti neaparat capsula to-3p , atunci ...sorry...mai cautati...!nu conteaza capsula , doar sa aiba caracteristici apropiate si un pret accesibil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum