Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cioarga

4

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

fqpf9n50 nu ridica probleme... :da fx50smj este un cod incomplet....codul complet are si un sufix , de genul fx50smj-02 sau -03...etcfiecare tip de sufix modifica radical parametrii tranzistorului...intii spuneti ce cod complet de fx va trebuie ...si dupa aceea mai vorbim...oricum , nu va entuziasmati prea tare ...din pacate pentru dvs nu se gaseste cu nici un fel de sufix...pentru acest mosfet cu canal p se poate gasi doar un echivalent...

Link spre comentariu

fqpf9n50 nu ridica probleme... :da fx50smj este un cod incomplet....codul complet are si un sufix , de genul fx50smj-02 sau -03...etcfiecare tip de sufix modifica radical parametrii tranzistorului...intii spuneti ce cod complet de fx va trebuie ...si dupa aceea mai vorbim...oricum , nu va entuziasmati prea tare ...din pacate pentru dvs nu se gaseste cu nici un fel de sufix...pentru acest mosfet cu canal p se poate gasi doar un echivalent...

aveti dreptate , nu am fost atent , fx50smj 2am gasit ceva prin comanda dar la un pret exorbitantpentru primu trnzistor ce echivalent recomandati ?multumesc
Link spre comentariu

pentru primul tranzistor , adica pentru fqpf9n50...originalul in persoana , dupa cum v-am mai zisfx50smj este un mosfet cu canal p , in capsula to3-p ...deocamdata , pretul pentru el este prohibitiv...daca acceptati o alta capsula , va pot ajuta...daca vreti neaparat capsula to-3p , atunci ...sorry...mai cautati...!

Link spre comentariu

pentru primul tranzistor , adica pentru fqpf9n50...originalul in persoana , dupa cum v-am mai zisfx50smj este un mosfet cu canal p , in capsula to3-p ...deocamdata , pretul pentru el este prohibitiv...daca acceptati o alta capsula , va pot ajuta...daca vreti neaparat capsula to-3p , atunci ...sorry...mai cautati...!

nu conteaza capsula , doar sa aiba caracteristici apropiate si un pret accesibil
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări