mihaih Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 salutare! am nevoie sa desfac un incarcator de nokia 1600; am luat surubelnita stea, am desfacut surubul (cel vizibil, cel putin), dar nu se misca nimic! ma poate ajuta cineva cu un sfat? n-as vrea sa-l ciopartesc, doar ca sa aflu ce alte mecanisme de prindere are... multumesc anticipat Link spre comentariu
MihaiGSM Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Alea de obicei sunt turnate. Nu cred cai vreo sansa sa-l desfaci fara sa-l spargi. Surubul ala e pus la plezneala. Link spre comentariu
milo01miau Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Nu a fost pus la plezneala!!!!!Ala a sustinut cele doua parti pana s-a intarit lipiciul!!!! Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 eu am taiat cu bomfaierul usor pe jumate si am reusit Link spre comentariu
mihaih Postat August 4, 2009 Autor Partajează Postat August 4, 2009 intr-adevar, era ca turnat, am reusit si eu cu bomfaierulmultumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 nai pt ce Link spre comentariu
milo01miau Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Prin lovire repetata cu manerul unei surubelnite mai mari la inbinare incepe sa crape acel lipici!!! Link spre comentariu
script22 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 nu e lipici sunt lipite cu ultrasunete.la o anumita frecventa plasticul incepe sa se topeasca, multe incarcatoare si baterii de laptopuri sunt lipite asa. Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Eu am ales alta metoda care a mers,dar apoi si incarcatorul a mers la gunoi Am dat cu el mult si abia apoi s-a crapat(e tare plasticul NOKIA) avea mufa de Anglia si s-a rupt firul de langa carcasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum