Vizitator gheo19 Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 am untelevizor buntz model stv-2183 si nu am telecomanda la el ..am incercat sa imi cumpar una universala defapt am cumparat 3 si nici una nu se potriveste desi vanzatori mau asigurat ca vor merge in proportie de 90% ca acele telecomenzi functioneaza la majoritatea televizoarelor de pe piatza si totusi ....nu am posibilitatea sa car tv-ul dupa mine pana la magazin sa testez acolo care ar fi buna si care nuh de aceea cer sfaturile celor priceputi .cum ii dau de capat la acest inconfort ? hai ca sunt dispus sa despic si tv sa vad ce e in el Link spre comentariu
mariancalinescu Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Pt. tv Buntz stv2183 iti trebuie telecomanda NP51,(pozitia 198 de la canton distribution). Link spre comentariu
remus68 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Neconectatnou in bransaMembru din: Vin Iul 31, 2009 5:54 pmMesaje: 11Domiciliu: oradea am fost mai devreme si am cumparat o telecomanda np51 si merge multumesc pentru sfaturiii...a mai postat la alt topic si a cumparat inca din 4 august , dar nu a mai raspuns aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum