Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutatima si pe mine cu o telecomanda universala

Postări Recomandate

Vizitator gheo19

am untelevizor buntz model stv-2183 si nu am telecomanda la el ..am incercat sa imi cumpar una universala defapt am cumparat 3 si nici una nu se potriveste desi vanzatori mau asigurat ca vor merge in proportie de 90% ca acele telecomenzi functioneaza la majoritatea televizoarelor de pe piatza si totusi ....nu am posibilitatea sa car tv-ul dupa mine pana la magazin sa testez acolo care ar fi buna si care nuh de aceea cer sfaturile celor priceputi .cum ii dau de capat la acest inconfort ? hai ca sunt dispus sa despic si tv sa vad ce e in el :freaza: :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariancalinescu

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Neconectatnou in bransaMembru din: Vin Iul 31, 2009 5:54 pmMesaje: 11Domiciliu: oradea am fost mai devreme si am cumparat o telecomanda np51 si merge multumesc pentru sfaturiii

...a mai postat la alt topic si a cumparat inca din 4 august , dar nu a mai raspuns aici :bataie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări