Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mufa jack de 3,5 cu 3 fire

Vizitator liviu_bug

Postări Recomandate

Vizitator liviu_bug

Am o mufa tata jack de 3,5 mm cu un singur fir mai gros ,care inauntrul lui are 3 mai mici: rosu , alb si galben , care este negativul si care sunt stanga dreapta? Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

In capatul celalat ce mufe mai ai, sau nu ai nici una? Firul este ecranat?La ce vrei sa folosesti respectivul cablu, sa transmiti semnal audio prin el?

Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug

In capatul celalat ce mufe mai ai, sau nu ai nici una? Firul este ecranat?La ce vrei sa folosesti respectivul cablu, sa transmiti semnal audio prin el?

deci mufa este una singura , cu cablu de 20 cm , si o sa o folosesc pentru intrare pentru niste boxe de calculator mici , problema este ca nu stiu negativul acestei mufe , alb sau galben , nu cred ca sunt asa de tampiti sa puna negativul pe rosu. cablul boxelor au separate canalele pe fir ca si cel coaxial (plusul pe mijloc , si masa in jurul lui)
Link spre comentariu

Ia frumos un aparat de masura si afli singur; il dai pe continuitate si masori sa vezi fiecare fir unde duce.Mufa jack are contactele inn felul urmator, de la varf spre cablu,prima sectiune canal Aa-II-a sectiune canal BA-III-a sectiune masaDaca nu ai aparat de masura iti poti improviza unul dintr-un led si baterii.Succes.

Link spre comentariu

Daca asa ti-a dat la testul de continuitate atunci acela este, nu trebuie sa te mire nimic, de multe ori colorile conductorilor sunt aleatoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări