Vizitator liviu_bug Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Am o mufa tata jack de 3,5 mm cu un singur fir mai gros ,care inauntrul lui are 3 mai mici: rosu , alb si galben , care este negativul si care sunt stanga dreapta? Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 In capatul celalat ce mufe mai ai, sau nu ai nici una? Firul este ecranat?La ce vrei sa folosesti respectivul cablu, sa transmiti semnal audio prin el? Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 In capatul celalat ce mufe mai ai, sau nu ai nici una? Firul este ecranat?La ce vrei sa folosesti respectivul cablu, sa transmiti semnal audio prin el?deci mufa este una singura , cu cablu de 20 cm , si o sa o folosesc pentru intrare pentru niste boxe de calculator mici , problema este ca nu stiu negativul acestei mufe , alb sau galben , nu cred ca sunt asa de tampiti sa puna negativul pe rosu. cablul boxelor au separate canalele pe fir ca si cel coaxial (plusul pe mijloc , si masa in jurul lui) Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Ia frumos un aparat de masura si afli singur; il dai pe continuitate si masori sa vezi fiecare fir unde duce.Mufa jack are contactele inn felul urmator, de la varf spre cablu,prima sectiune canal Aa-II-a sectiune canal BA-III-a sectiune masaDaca nu ai aparat de masura iti poti improviza unul dintr-un led si baterii.Succes. Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 mia dat cam asavarf galbenmijloc albultimul rosu adica rosul e masa? Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Daca asa ti-a dat la testul de continuitate atunci acela este, nu trebuie sa te mire nimic, de multe ori colorile conductorilor sunt aleatoare. Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 acum le montez bazaie pe amandoua canaleleleam verificat de 2 orisi tot la fel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum