Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

2

• mydylyn

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

va multumesc mult dar datasheet-ul acela l-am mai vazut si nu am inteles nimic deoarece nu stiu nimic despre electronica va rog daca ati putea sami dati o schema ceva am cautat pe google dar nu am gasit mare lucru va multumesc

Link spre comentariu

tot in datasheet iti da dispunerea pinilor pe integrat:pinul 1 scrie acolo NC adica nu este conectat la nimic;pinul 2 este pinul de alimentare (plusul) ar fi bine sa puneti si un condensator de valoare mare( la 25V), bineinteles intre plus si masa pinul 3 este pinul de intrare, aici ar fi necesar sa inseriati un condensator de aproximativ 470nF, pe pinul acesta veti introduce semnal, bineinteles impreuna cu masa(GND)pinul 4 si pinul 7 le legati la masa (GND)pinul 5 aici legati montajul pentru reglarea volumului, schema este in datasheet.intre pinul 6 si 8 legati difuzorul.Toate acestea le gasiti in datasheet, doar trebuie sa invatati sa lucrati cu el.Last edit: Ti-am desenat eu in autocad repede o schema, daca nu ai inteles ceea ce am spus mai sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări