mydylyn Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Am un TDA7056B si as vrea sa fac un amplificator mic cu el este posibil acest lucru ? va rog si o schema daca se poate , va multumesc Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Acum ma vazut ca esti incepator pe acest forum, dar pe viitor invata sa folosesti google si citeste regulamentul forumului, deoarece nu ai postat la sectiunea care trebuia. Uite aici ce spune google: http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 056B_3.pdf ai tot ce ai nevoie acolo, spor la construit. Link spre comentariu
mydylyn Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 va multumesc mult dar datasheet-ul acela l-am mai vazut si nu am inteles nimic deoarece nu stiu nimic despre electronica va rog daca ati putea sami dati o schema ceva am cautat pe google dar nu am gasit mare lucru va multumesc Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 tot in datasheet iti da dispunerea pinilor pe integrat:pinul 1 scrie acolo NC adica nu este conectat la nimic;pinul 2 este pinul de alimentare (plusul) ar fi bine sa puneti si un condensator de valoare mare( la 25V), bineinteles intre plus si masa pinul 3 este pinul de intrare, aici ar fi necesar sa inseriati un condensator de aproximativ 470nF, pe pinul acesta veti introduce semnal, bineinteles impreuna cu masa(GND)pinul 4 si pinul 7 le legati la masa (GND)pinul 5 aici legati montajul pentru reglarea volumului, schema este in datasheet.intre pinul 6 si 8 legati difuzorul.Toate acestea le gasiti in datasheet, doar trebuie sa invatati sa lucrati cu el.Last edit: Ti-am desenat eu in autocad repede o schema, daca nu ai inteles ceea ce am spus mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum