Putz Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Scuze daca postez gresit.As avea nevoie de o sursa in comutatie de 2,4 kw pentru 4 module ipa400 sau 2 surse de 1,2 kw.Sunt greu de construit de la 0 asa ca va intreb de unde pot face rost si cam cat m-ar costa? (oricum mai ieftin ca un tranformator toroidal+filtrarea).Scuze inca odata daca am postat gesit Link spre comentariu
lorik199 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 cu sursa in comutatie vei avea un aplificator usor , nu cu multe "kile"s-ar putea sa te ajunge destul de mult o sursa, dar si traful e scumporicum aratzi mai "macho" cand vii la un bairam cu2 fortzosi indoiti de spinare carand statia taful e aprope fara moarte, asta e difrenta, sursa in comutatie e altceva Link spre comentariu
moro Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 La asa ceva lucrez eu acum, inca astept surse financiare sa ma continui treaba, exista pe aici pe forum sursa K6, care putin modificata duce pana in 2Kw. Insa daca nu stii cu ce se mananca sursele in comutatie mai bine faci una cu traf toroidal si filtraj clasic Link spre comentariu
Putz Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 Aveti dreptate...mai bine cu traf'.Mi-a mai zis cineva si are mare dreptate. Instabilitatiile de tensiune din instalatia electrica din romania nu o sa le placa surselor .Scuze de topic .Puteti sa-l stergeti Link spre comentariu
bolek Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Ehee, pana o pui la punct sa mearga ok, "instabilitatea tensiunii" o sa fie ultima ta grija... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum