Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frecventa la care crapa geamurile !!!

Vizitator s3xpistols

Postări Recomandate

Vizitator s3xpistols

Ma intreb si eu cum pot sa sparg si eu niste geamuri :d Stiu ca trebuie o putere marisoara dar nu stiu ce frecventa trebuie ca sa iasa treaba :lol: stie cineva cam cum sta treaba asta?!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

9

• Mircea Bartic

3

• csl1131

3

• Sharky

3

Top autori în acest subiect

trebuie sa nimeresti frecventa de rezonanta a geamurilor :wink: si fa rost de niste folded horn, si de amplificare serioasa >2KW pe folded horn :twisted:

Link spre comentariu

inainte sa sparga geamurile poate spargi altecav..adica tot...inainte sa gasesti frecv de rez la geamuri poate o gasesti pe cea de rezonanta a casei... :shock:

Link spre comentariu

inainte sa sparga geamurile poate spargi altecav..adica tot...inainte sa gasesti frecv de rez la geamuri poate o gasesti pe cea de rezonanta a casei... :shock:

... sau a plamanilor ... :twisted:
Link spre comentariu

chiar a reusit cineva sa sparga vreun geam vreodata...(nu cred..dar daca e cineva are a reusit..sa zica ce a facut de a reusit ) :d geamurile poti sa le spargi si cu o mica/mare bomba... (nu intrebati cum faceti asa ceav ca nu va zic ) :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

chiar a reusit cineva sa sparga vreun geam vreodata...(nu cred..dar daca e cineva are a reusit..sa zica ce a facut de a reusit ) :d geamurile poti sa le spargi si cu o mica/mare bomba... (nu intrebati cum faceti asa ceav ca nu va zic ) :lol: :lol: :lol:

de reusit sa spargi un geam nu e greu......mai ales cand faci un amplificator care dupa baniiinvestiti shi timpul pierdut nu merge...esential e atunci cand il arunci pe geam sa nu uiti sa deschizi geamul :)
Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

stiu doar de un prieten care avea un geam crapat putzin... si de la un tub de bass folosit in casa.. pe benny benassy - satisfaction... a cedat.. s`a imprashtiat. cam atat!

Link spre comentariu

eu am spart geamuri!! :lol: mai precis un parbriz de passat facut tandari. Configuratia muzicala: 4x subwoofer 40cm, statie 4*600W (rms), alimentata la 220.Tocmai impachetam aparatura dupa o nunta, cand ii vine unuia "grozava" idee de a pune boxele de sonorizare in masina sa vedem cum suna. Am rabatut scaunele din spate, am pus cele 4 sub-uri in portbagaj + locuri din spate si i-am dat blana. bineinteles ca nimeni n-a vrut sa stea in masina. de data asta cei de la floorfila au fost vinovati. dupa aprox 20 de sec, s-a auzit un bang suplimentar si s-au vazut cioburi de parbriz zburand in toata splendoarea lor. Am aflat dup-aia ca parbrizul avusese o mica crapatura in coltul dreapta joc... :roll:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Deci cauza principala nu a fost muzica daca avea acea crapatura. Uitati-va la concursurile de SPL pentru masini, au acolo presiuni acustice fantastice si nu se sparge nici un geam de la masina.

Link spre comentariu

intr-adevar n-am auzit nici eu de vre-un geam INTREG, fara fisuri care sa se fi spart din cauza presiunii acustice. dar cred ca, totusi, este posibil dpdv fizic vorbind (oscilatii amplificate la frecventa de rezonanta). Adica sparte cu sinus, nu cu muzica...

Link spre comentariu

depinde si ce geamuri... si cum sunt prinse..parerea mea...de ex termopanele nu le mai spargi nici cu sinus..nici cu muzica... pana sa le spargi p'alea "spargi" casa(daa stai la casa)....parerea mea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări