Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde gasesc alim. tv Tauras?

Vizitator Amigoo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

4

• danzup

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Amigoo

nu bre ...doar ca nu ma pricep....cablul asta de care vorbesc eu ....avea un transformator pe el care transforma din 220 in 12v ....mai multe nush sa mai explic...

Link spre comentariu
:ras: asta cu firul care avea pe el un transformator e din ciclul....M-AM DUS SI EU SA VAD UN FILM LA UN WC CU CINEMATOGRAF...!!!deci...stimate domn...dvs va trebuie doar cablul , care este ars , sau si acel asa zis transformator cu tot cu fir...?aaaa....pentru cultura dvs , se numeste alimentator sa stiti...vedeti ca datele lui sint scrise pe o eticheta...
Link spre comentariu

deci , daca televizorul este clasic , adica daca are tub de sticla , atunci veti scapa mai ieftin cu o sursa de calculator clasica --- neaparat sa nu fie atx --- si de la care folositi numai tensiunea de 12 volti dc....daca televizorul este lcd , din acesta modern , atunci problema este mai spinoasa un pic....va trebuie o sursa in comutatie cu PFC , de minim 12v / 5 amperi...pretul unei astfel de surse este intre 75 si 120 de ron , in functie , evident de fabricant si de calitate...mentionez ca am pus aici un minim de 75 de ron pentru o sursa cit de cit bunicica...

Link spre comentariu

alimentatoru' ala dom'ne cu zici matalutza...ce vrei daca nu ma pricep....cu toate pe el acolo....unde il gasesc?

Il gasiti in bazar la rusii sau moldovenii care vin cu diferite la vanzare .

Daca nu , trebuie sa vorbiti cu cineva sa va faca unul .

Nu are rost sa invatati electronica doar pentru a construi asa ceva .

Serios !

Iar cei care ii dau sfaturi : lasati-o mai moale a zis omul clar : unde gaseste de cumparat !

si nu cum se construieste !

OK ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări