Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe

alex tm

Postări Recomandate

Salut baieti!Am nevoie de niste sfaturi.Am 2 boxe raveland nuj modelul exact oricum nu cred ca sunt e camera..Au difuzorul de bass de 38 cm si sunt pe 3 cai cu tweetere piezo...nu cred ca sunt de camera..Ca amplificator am Yamaha ax700 si am primit o oferta de la unul din amici...sa-i dau boxele raveland pe 2 boxe revox studio 1...sunt marisoare inaltime 48 latime 28 adancime 29...difuzor bass 20 cm media a fost schimbat cu una jbl care suna superb!!!O sa pun o poza cu ea poate se vede!!nu stiu firma revox cat d buna este.As vrea sama ajutati!Cred ca pentru camera sunt mai bune decat cele raveland...Cele revox au 70 watt la 8 ohm real...nu stiu ce sa fac sa meraga bine!!Help pls!!!ms mult!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex tm

15

• Toader

6

• ionescu liviu

4

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

Incearca-le la tine si compara-le.Eu le-as schimba.Revox e firma serioasa, producand scule pt studiouri.Esti din Timisoara?

da sunt din Timisoara ....mai astept pareri..ca sa nu regret!!!!
Link spre comentariu

raveland produce doar ''pocnitori'' de boxe(din cate stiu eu),iar revox are jucarii destul de bune,eu unul as face schimbul dar trebuie sa faci o proba inainte.succes!

Link spre comentariu

Am dus acasa o boxa si a testat-o...bassu se aude cam la fel cu ale mele..dar...dar la astea am observat ca bassu trebuie sa-l dau la amplificator aproape la maxim sa aiba bass k lumea si la alea mele era la un sfert ca a;ltfel la jumate din vloum incepeau sa distorsioneze...nu inteleg care e faza!alea sund de 15" si astea de 8" si au bassu aproximativ la fel....media jbl este superba este luat dintr-un sistem jbl foarte scump!!este tzeapana!cred ca fac schimbul!!!vreau doar sa-mi spuneti care e faza cu bassul de ce la astea mci trebuie sa dau bassu mai tare adik rezista la un volum ridicat cu bassu dat aproape la maxim...Ms mult tuturor care m-am ajutat!!!

Link spre comentariu

Daca faci schimbul, as fi curios sa vad cum suna.Ala de 15 probabil e difuzor profesional, pt aplicatii PA si are nevoie de volum(poate nici nu coboara asa mult).

Link spre comentariu

Daca faci schimbul, as fi curios sa vad cum suna.Ala de 15 probabil e difuzor profesional, pt aplicatii PA si are nevoie de volum(poate nici nu coboara asa mult).

cand le iau te invit la o auditie
Link spre comentariu

mai vreau pareri daca stie cineva...Eu pe intrenet nu am gasit Revox studio 1...daca e careva care stie sau a auzit..sunt binevenite parerile..ms mult!!!

Link spre comentariu

Si eu zic sa faci schimbul ca oricum cu raveland alea zici ca nu faci sonorizari si oricum sunt niste pocnitori daca au piezzo si oricum tu nu ai ce sa faci cu ele in casa si sunt mari.Daca iti place cum se aud Revox-urile fa schimb, eventual roaga-l sa stati "pe probate" o saptamana sau doua sau cat e de ajuns ca sa va faceti fiecare o parere, cu toate ca risti sa ti le ceara inapoi.Si nu mai da basul la maxim, nu le cere mai mult decat pot.Cauta pe net modelul rau de raveland sa ne uitam si noi, vezi daca gasesti ceva.

Link spre comentariu

Boxele raveland sunt astea dar modelul nu il stiu numai ca stiu specificatiile 150 watt rms 400 watt maxim 8 ohm 20-20000khz..oricum cred ca sunt mai bune cele revox si oricum sunt pentru casa macar..astea numai in sali sau ceva mai mare...si ocupa si spatiu aiurea in camera...plusa ca tweeterele piezo sau ars...nu au nici filtru in ele decat niste rezistente...si conectori de la cablu sau cam stricat au sarit arcurile..cred ca fac schimbul...alea revox au fost luate dintr-un studio din germania acum 2 ani....pe cele raveland am dat 450 ron de noi..dar acuma cum sunt arse alea poate ca mai iau doar 300 ron maxim...decat sa le vad sa iau altele mai bine le iau pe cele revox ca totusi nu cred ca le gasesc la 300 ron!Mai astept pareri!

Link spre comentariu

am gasit si tweeterele jbl sunt model jbl 2405..probabil sunt arse...dar poate mai merg reparate...cred ca merge la niste boxe cu bassi si medii bune!!ms mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări