costy Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 Vreau si eu niste proiecte de incinte pt dif astea cu cat mai multe detalii(masuri)Multzumesc anticipat Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 vasile stie mai multe :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
costy Postat Mai 23, 2005 Autor Partajează Postat Mai 23, 2005 Vasile,man, am vazut ca tu te cam pricepi la dastea, poate imi trim si mie niste scheme incercate de tine . Am mai luat de la u o schema dar cutia mi s-a parut mica (am mai gasit proiecte cu niste cutii mai mari)Tu ai una de vreo 15l si eu am gasit una pt aceleasi dif de 34l(daca mai tin minte bine).Tu ce zici care suna mai bine? Link spre comentariu
djvas Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 http://www.telecomenzi.ro/forum Link spre comentariu
costy Postat Mai 24, 2005 Autor Partajează Postat Mai 24, 2005 No offence da e cam pustiu pe acolo>Stai cate 2 zile sa prim un rapuns Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 eu mi-am cumparat 2 dif-uri YDD200LPP si ca incinte am folosit cutiile de la niste boxe unitra de 50W pe 2 cai..si suna chiar bine...chiar foarte bine pentru banii pe care i-am dat pe dif-uri... :lol: dar nu uita sa bagi filtre ca altfel suna cam aiurea... Link spre comentariu
costy Postat Mai 25, 2005 Autor Partajează Postat Mai 25, 2005 si cam ce filtre? astea sunt bune: http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2130 ? Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 eu am folosit niste filtre pe 2 cai de la BOS dar nu ti le recomand pt. ca au atenuarea de numai 6 dB pe octava..dar cele mai bune d.p.d.v. raport calitate-pret le gasesti la Vector Electronic si sunt de la SAL....alea au atenuarea de 12 dB pe octava si sunt lucrate mult mai ingrijit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum