Yo4You Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Domnle cat va face o placa? Link spre comentariu
nikos Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Pcb-urile, nu le luam de la autor...? parca asa am inteles initial... Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 S-a oferit Sir Roger sa le faca. Link spre comentariu
Yo4You Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Bun si atunci la ce scor ajunge o placa?Ideea este ca poate mai vor fi doritori. Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 Eu sunt deschis la colaborare. De PCB-uri profesionale nu ne putem atinge decat daca ne adunam cel putin 20. Ar veni in jur de 7 euro/set.De la autor ar fi cam 10 euro/set. Link spre comentariu
SirRoger Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Aici sunt preturile ( FTVA) in functie de cantitate. Citez din e-mailul primit: Oferta noastra :- 6,00 euro/set 2 ci ? pentru 20 seturi- 3,00 euro/set 2 ci ? pentru 50 seturi- 1,90 euro/set 2 ci ?pentru 100 seturiBuna ziua Domnule FILIP,Iata mai jos precizarile pe care le solicitati:1. preturile comunicate nu includ TVA si nici cheltuielile de transport ; acestea vor fi adaugate la intocmirea facturii proforma2. cursul euro este cel comunicat de BNR pentru ziua intocmirii facturii proforma. Aceasta va fi emisa in data in care veti face comanda ferma, pentru a putea achita contravaloarea circuitelor. Cursul ramine acelasi ( si deci si valoarea totala a comenzii ) si pentru factura fiscala care va fi emisa la finalizarea comenzii si va va fi transmisa odata cu produsele comandate.3. circuitele va vor fi livrate in cca 2 saptamini de la : transmiterea fisierelor de executie, transmiterea comenzii ferme si achitarea facturii proformaDaca aveti comentarii, postati aici ca sa intreb la firma respectiva.Am promis ca revin cu raspunsul de la autor:Dear Christian, You may produce pcbs for Taurus project under one condition, that you will give them away for free or not sell them above manufacturing price. Please find attached layouts for TX, RX boards and component list. My boards were prepared by professional company and they have all documentation. Good luck & 73'ss Wim SP5DDJ Link spre comentariu
yo4hhp Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Pai daca de luam fiecare de doua ori cat am vrut initial, am ajunge sa platim acelasi pret, si intram in tariful de 3euro/set/50buc. Link spre comentariu
SirRoger Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Pai daca de luam fiecare de doua ori cat am vrut initial, am ajunge sa platim acelasi pret, si intram in tariful de 3euro/set/50buc.Pana acum s-au strans 20 de seturi.Daca luam de 2 ori mai mult inseamna 40 de seturi, nu? Deci nu atingem pragul de 50 buc.Sau poate n-am inteles eu.... Link spre comentariu
Yo4You Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Ideea este sa se faca putina reclama prin radiocluburi, cercuri de electronica daca mai exista stiu eu pentru oricine vrea sa faca un transceiver de la zero cu dificultate usoara intr-un timp scurt.Eu le-am zis la cativa radioamatori locali din timisoara si vor sa faca ceva si eu vreau la fel HI! Link spre comentariu
yo4hhp Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Da..ar mai trebui sa se stranga inca 10 seturi, daca vrem sa le luam cu 3 euro. Dar facem cum vreti, am dat doar o idee, vazand oferta prezentata de tine. Link spre comentariu
SirRoger Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Ideea este sa se faca putina reclama prin radiocluburi, cercuri de electronica daca mai exista stiu eu pentru oricine vrea sa faca un transceiver de la zero cu dificultate usoara intr-un timp scurt. Eu le-am zis la cativa radioamatori locali din timisoara si vor sa faca ceva si eu vreau la fel HI! Ideea cu radiocluburile este foarte buna. Ar fi bine ca cine are radiocluburi prin zona sa dea de veste. O sa incerc maine sa postez un anunt si pe radioamator.ro. Pt. yo4hhp Daca baietii nu se grabesc mai putem astepta......cu toate ca mie imi vine sa ma apuc de PCB prin una din metodele traditionale..... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 La aproximativ 120 Euro se poate cumpara un filtru KVG XF9B + cristalele de purtatoare. Cantitateaminima pentru a fi bagat in seama de nemti este de 10 bucati. Parca este mai rentabil cu cristale dinmagazin Link spre comentariu
Flor Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Eu mai vreau inca 2 (doua) seturi. Deci Flor =3 (trei)seturi.Cand si unde trimit banii? Sau daca organizatorul e capitalist, poate ne BeReReCe-im.. Link spre comentariu
SirRoger Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Sa vedem cine vrea pcb-uri. Pentru aceasta, citati mesajul si adaugati-va la lista.1. yo9hrb - 2 seturi2. nanopico - 2 seturi3. yo9how - 2 seturi4. nikos - 2 seturi5. Yo4You - 4 seturi (1 pentru mine , 1 - yo2mfc, 1 - yo2mge, 1 yo2mgb.)6.ALVIN- 2 seturi7. Vlad_dude - 1 set8. SirRoger - 1 set9. yo4hhp - 1 set10. Flor - 3 setURI11. TEDY - 1 set12. vallywally - 1 setNe stranseram de vreo 22 seturiPCB-urile vor fi lucrate la firma ELECTRA din Iasi. Daca aveti alta optiune ( mai avantajoasa ca pret) eu pun la dispozitie fisierele de executie la cele 2 placi proiectate de mine. Un singur lucru nu-mi place la firma respectiva: daca pe viitor vom mai vrea si alte PCB-uri (tot pentru acest transceiver) preturile vor fi aceleasi, ceea ce nu mi se pare ok deoarece filmele sunt deja facute de la prima comanda....Cei care au mai lucrat PCB-uri pe la diverse firme pot sa scrie aici o parere despre acest fapt: e ok asa, sau la alte firme pretul e mai mic dupa prima comanda? Am postat aici PCB-urile la rezolutia permisa. Poate cineva descopera o greseala pe care eu n-am sesizat-o.... Link spre comentariu
Flor Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Eu si colectivele serviciului din care fac parte am mai lucrat pt "fabrica" noastra la PcBoard. Filmele se plateau separat, prima data cand le faceau. Apoi spuneai (mai) vreau atatea bucati simplu/dublu , 4 placat, deci n* cati dm patrati erau=* total atatia lei..Ca sa mi le faca mai repede, plateam o taxa de viteza, pe bon, oficial..Colaboarea a fost reciproc avantajoasa si a durat peste 15 ani, fara probleme de calitate, termen, etc. O singura data a aparut o problema de comunicare eronata, dar a fost rezolvata amiabil....Din pacate anul trecut prin noiembrie am auzit ca, apoi am vazut cum buldozerele daramau fosta uzina Electronica....Ma indoiesc ca la cat co$$$ta terenul pe acolo, Cotut a mai putut rezista, dar nu am verificat..Aveam intr-un alt PC un site din China, care se lauda ca daca ii trimiti proiectul si banii evident, iti trimite cablajele..Luni, la job, il voi cauta.Asa ca apropos de firma din Iasi. Ar trebui sa le spuna cine comanda ca daca vor sa le platim de fiecare data filmele, salutare, mai exista si altii care vor sa castige un ban pe criza asta..Pana la urma si calcatul/expunerea la UV e o metoda. Oricum cablajul nu este unul extrem de pretentios. Eu mi-am calcat chiar si AST-ul, iar de murit nu mor daca nu are SS cu verde crud... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum