amp Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Ce parere aveti de amplificatorul acesta chiar sa scoata 300w pe 8ohmi la 35v Link spre comentariu
cipa_maria Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 cu legile fizicii de ce Pamant sigur... NU!!poate pe Marte.. sau in ate constelatii din Stargate SG1!!! Link spre comentariu
zal Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Asta-i o schem? f?cut? la mi?to? S-a mai discutat de ea, mai demult. Condensator pe ie?ire la alimentare simetric?... :doh: Link spre comentariu
cipa_maria Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 marketing-ul face minuni! Link spre comentariu
amp Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 Asa ma gandeam si eu ca pentru 300w pe 8 ohmi ar trebui 50v sinus la iesirea amplificatorului si aici nu vad de unde ar lua tensiunea asta, ar trebui alimentat cu cel putin ?65v. Si fara retea zobel la iesire nu stiu cat de lunga ar fi viata difuzoarelor. si tranzistorii alesii erau destul de suspectii pt montajul asta.aveam o discutie contradictorie cu un prieten in care el sustinea ca l-a vazut mergand pe undeva si vroia sa il faca, eu ii spuneam ca e o pierdere de timp si de bani dar nu aveam cu cine discuta. si am zis sa intreb si pe altcineva sa-i demonstrezda si cu condensatorul ala era acolo sa blocheze dc-ul de pe marte Link spre comentariu
zal Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Ori e un kit ?i gre?elile sînt inten?ionate ca s? nu fie copiat, de parc? nu ar fi netul plin de scheme, ori e o p?c?leal? de 1 Aprilie, cum a fost ?i ampliful cu tuburi de neon. Link spre comentariu
amp Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 schema corespunde in mare masura cu cea data in datasheet, dar aceea este pe de a fi completa pt resistoarele se aleg in functie de tranzistorii finali etc.amplif cu tuburi de neon Link spre comentariu
EmyRulz Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Pentru 300W in 8 ohmi iti trebuie 70V pe sarcina in varf, deci o alimentre de minim +/-75V. Link spre comentariu
indy666 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 A realizat corectorul activ bass&treble? Mi se pare super simplu si ar fi chiar tare daca ar merge. Link spre comentariu
danzup Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 A realizat corectorul activ bass&treble? Mi se pare super simplu si ar fi chiar tare daca ar merge.Cauta in cartile din 1960 ... 1970 si ai sa gasesti chiar schema asta , identica ,de corector Baxendall cu un tranzistor !Voi copii nu cititi carti de electronica mai vechi ?In cartea : "HI-FI ABC "editata in Romania in anul 1978 la pagina 39 , figura 20a , colectia Cristal, Editura Albatros .NU ar strica ca toti incepatorii sa o citeasca !Se gaseste la biblioteci . Link spre comentariu
indy666 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Pur si simplu nu am gasit carti de electronica mai vechi, am 2 tehnium si electronica pt incepatori si niste carti cu integrate. Si cu netu asta nu prea mai da lumea bani pe carti.....E mai nashpa cand stai intr-un sat unde biblioteca nu are nici jumate din cartile care le au parinti mei in biblioteca personala. Link spre comentariu
amp Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 A realizat corectorul activ bass&treble? Mi se pare super simplu si ar fi chiar tare daca ar merge.Pai el teoretic ar merge daca scoti condensatorul de pe iesire si pui o retea zobel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum