Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif cu LM4702

amp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amp

4

• cipa_maria

2

• zal

2

• indy666

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asa ma gandeam si eu ca pentru 300w pe 8 ohmi ar trebui 50v sinus la iesirea amplificatorului si aici nu vad de unde ar lua tensiunea asta, ar trebui alimentat cu cel putin ?65v. Si fara retea zobel la iesire nu stiu cat de lunga ar fi viata difuzoarelor. si tranzistorii alesii erau destul de suspectii pt montajul asta.aveam o discutie contradictorie cu un prieten in care el sustinea ca l-a vazut mergand pe undeva si vroia sa il faca, eu ii spuneam ca e o pierdere de timp si de bani dar nu aveam cu cine discuta. si am zis sa intreb si pe altcineva sa-i demonstrezda si cu condensatorul ala era acolo sa blocheze dc-ul de pe marte

Link spre comentariu

Ori e un kit ?i gre?elile sînt inten?ionate ca s? nu fie copiat, de parc? nu ar fi netul plin de scheme, ori e o p?c?leal? de 1 Aprilie, cum a fost ?i ampliful cu tuburi de neon. :ras:

Link spre comentariu

schema corespunde in mare masura cu cea data in datasheet, dar aceea este pe de a fi completa pt resistoarele se aleg in functie de tranzistorii finali etc.amplif cu tuburi de neon :ras:

Link spre comentariu

A realizat corectorul activ bass&treble? Mi se pare super simplu si ar fi chiar tare daca ar merge.

Cauta in cartile din 1960 ... 1970 si ai sa gasesti chiar schema asta , identica ,de corector Baxendall cu un tranzistor !Voi copii nu cititi carti de electronica mai vechi ?In cartea : "HI-FI ABC "editata in Romania in anul 1978 la pagina 39 , figura 20a , colectia Cristal, Editura Albatros .NU ar strica ca toti incepatorii sa o citeasca !Se gaseste la biblioteci .
Link spre comentariu

Pur si simplu nu am gasit carti de electronica mai vechi, am 2 tehnium si electronica pt incepatori si niste carti cu integrate. Si cu netu asta nu prea mai da lumea bani pe carti.....E mai nashpa cand stai intr-un sat unde biblioteca nu are nici jumate din cartile care le au parinti mei in biblioteca personala.

Link spre comentariu

A realizat corectorul activ bass&treble? Mi se pare super simplu si ar fi chiar tare daca ar merge.

Pai el teoretic ar merge daca scoti condensatorul de pe iesire si pui o retea zobel :falismilie:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări