Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T/S difuzoare (rusesti ???)

Vizitator yo4hgx

Postări Recomandate

Vizitator yo4hgx

M-am capatuit cu o pereche (bas+inalte) de difuzoare care provin din 2 incinte acustice active MARK MBS 12-P despre am gasit doar informatii comerciale si numai in limba rusa (care imi este la fel de familiara ca si cea chineza) astfel ca presupun ca sunt de fabricatie ruseasca.

As fi recunoscator daca cineva dintre "profesionistii" cu experienta in domeniu (difuzoare rusesti) mi-ar putea furniza parametrii T/S (pentru calculul volumului cutiilor).

AICI am gasit dimensiunile originale ale incintei (595x420x310) care probabil sunt un bun punct de referinta insa porturile BS sunt tip "fereastra". Eram curios daca exista vreo posibilitate de a obtine (deduce) dimensiunile porturilor BS de tip "tub".

Multumesc pentru orice opinie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• aTaelectronics

1

• AlpHso

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
Vizitator yo4hgx

Le-am pus in niste cutii facute dupa ureche iar rezultatele sunt ... tot dupa ureche! Am atasat poze fatza/spate, poate le recunoste cineva, eu in afara ca sunt de 12" si 350W RMS... nu am gasit nimic. Multumesc![attachment=1]fata.JPG[/attachment][attachment=0]spate.JPG[/attachment]

Link spre comentariu

Mi se par chinezarii ordinare....Seamana foarte mult cu PA30100 de la SAL fara eticheta si protectia de cauciuc de pe magnet.... Dar e posbil sa fie OEM. wooferul nu are nici o eticheta? Nici tweeterul?

Link spre comentariu
Vizitator yo4hgx

Eu credeam ca sunt rusisme ordinare... desi le-am auzit in incintele originale (active) si in aer liber sunau cel putin la fel de bine (daca nu mai bine) decat multe alte combinatii consacrate. Nici wooferul nici tweeterul nu au absolut nici o inscriptie, eu speram ca cineva care stie ruseste poate gasi cu siguranta mai multe informatii pe site-urile rusesti.

Link spre comentariu

rusii nu prea se complica cu sasie de tablapana si cele mai ordinare difuzoare au avut aproape tot timpul sasie de aluminiu turnat.99% este o chinezarie gen Ying Chunparametrii doar daca ii masori.

Link spre comentariu
Vizitator yo4hgx

Asa o fi, cum spui, atunci probabil sunt chinezarii importate in Rusia :rade: In acest caz cred ca nu se mai merita efortul masurarii parametrilor si construirii cutiilor...Multumesc pentru raspunsuri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări