Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony kv-21ls30e

Vizitator freddy_master

Postări Recomandate

Vizitator freddy_master

Am un tv. model sony kv-21ls30e nu are sunet nici pe semnal de antena sau cablu nici pe av .are procesor MSP l-am schimbat dar aceleasi sintome , in momentul trecerii de pe mut se aude un mic zgomot (un fasait) finalul este bun ...ar mai fi ceva in momentul cand vreau sa cresc volumul din telecomanda sau buton linia de la scala osd se deplaseaza cam 3-4 liniute si apoi revine la pozitia initiala pentru a marii totusi acel volum trebuie sa dau treptat din telecomanda pentru a ajunge la volum maxim (osd maxim) si ramane la maxim .Vreau o schema daca gasiti pe undeva am cautat pe mai multe site dar nu am gasit poate reusiti sa ma ajutati. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• novica

1

• Robert22

1

Top autori în acest subiect

Vizitator freddy_master

e dusa o magistrala ...intre magistrala si masa are 18 ohm...oricum a trebuit sa-l dau inapoi ,schema a fost destul de buna si mersii mult pentru ajutor am sa mai revin cand am nevoie ,ma bazez pe voi :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări