Tarabostes Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Salutare.Am facut rost de un senzor de miscare si as vrea sa stiu cum se conecteaza.Am cuplat 12V cc la borne dar mai sunt niste contacte pe care chiar nu le stiu sa le conectez.Eu doresc sa folosesc acest senzor pt a aprinde un bec in curtea casei.Cine ma poate ajuta le multumesc anticipat.Bafta. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Nu poti aprinde becul direct, folosind numai senzorul, el iti face un mic contact intre pini denumiti alarm.Deci il alimentezi si mai folosesti un releu mai puternic care are pe unul din firele de alimentare inseriat senzorul. Link spre comentariu
Tarabostes Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 Ok.am inteles djlove si iti multumesc pt raspuns.Spune-mi te rog contactul TAMPER ce face,sau ce ar trebui legat la el?Cred ca voi alimenta la contactul ALARM un releu de 24V pt. ca are contactele ce rezista la 220V ca. Bafta. Link spre comentariu
djlove Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 La zona TAMPER este legat un microintrerupator, care este tinut apasat de spatele carcasei senzorului, in caz ca cineva ar incerca sa zmulga senzorul de pe perete, acesta ar deschide contactul, centrala simte acest lucru si da alarma.Poti folosi releu care are bobina de 220V, pentru a nu mai folosi si un transformator de 24V pentru a alimenta bobina releului. Link spre comentariu
Stefan Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 la PIR-ul ala tamperul actioneaza doar cand se desface capacul.la sirene actioneaza tamperul si atunci cand este smula din perete.vezi ca senzori de miscare dedicati pentru iluminat au si senzor zi/noapte - pentru a aprinde becul la miscare doar noateadeci poate te gandesti sa ii mai adaugi si o fotorezistenta si doua tranz care sa ii alimemteze senzorul doar noaptea. sau mai simplu ii pui un intrerupator si dai la manual. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum