Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chip pentru tuning auto

Vizitator Vladutz_by

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MirceaM

8

• ghettoman

6

• slack

4

• i0nutzb

2

Top autori în acest subiect

parerea mea e ca cip de la tuning e un cip progamabil care cred ca ar costa sub 200 mii si un soft destul de complex.... si dupa ele scoti un profit de 90%ar fii interesant sa puna cineva softul de la un model se masina pe forum si sa ne de-a codul integratului folosit :)

Link spre comentariu

gandeste practic: TU, daca ai avea acel cod, scheme, etc, le-ai posta pe un forum? TU iti poti scoate in jur de 200$/chip cu o investitie penibil de mica si te apuci sa-l dai moca....ps: eu nu am asa ceva, am vazut o singura data un modchip :) dar daca as avea, cred ca l-as posta, ca sunt altruist :twisted:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator vierme_ha

banuiesc ca e ca un fel de supra-alimentare(turbo).de la orice motor standard poti scoate mai multi cai,dar scade fiabilitatea lui cu cat cresti mai mult puterea.un exemplu ar fi novele(dacia) de raliu care schimbau motoarele la 5000km,dar aveau puteri f mari.

Link spre comentariu

banuiesc ca e ca un fel de supra-alimentare(turbo).de la orice motor standard poti scoate mai multi cai,dar scade fiabilitatea lui cu cat cresti mai mult puterea.

v-ati uitat prea mult la filmele alea cu 2F2F !!!! asta cu supra-alimentarea mai are putin si da pe SF :? injectezi NOS in cilindri si :shock: :shock: flacari pe toba, 300 km/h in 5 secunde, incepe masina sa se dezmembreze, etc etc (hai sa fim femei serioase :lol: )teoretic e posibil ... da practic :shock: pe la noi in "tara soarelui rasare" nu cred :( cand ai zis turbo deja.........se complica treburile :( cum sa scoti de la orice motor cai ?? de unde ?? in cel mai fericit caz sa ii oferi conditiile ideale de functionare (amestec carvurant perfect, benzina fara apa :lol: , si multe altele) si cam asta vrea sa faca CHIP-u` asta despre care e vorba in topic, dar nu ai cum de la un motor de 55 CP sa scoti 70 CP :shock:

un exemplu ar fi novele(dacia) de raliu care schimbau motoarele la 5000km, dar aveau puteri f mari.

alea care le jareau romanii pe la nustiu ce concursuri ?? numai caroseria mai era de la Dacie :lol: , nu ai vazut ca sunt 4 X 4 ???
Link spre comentariu
Vizitator sorin6

de unde pusca mea sa-i dai daCA NU MAI ARE DE UNDE ?

*Ba mai are de unde (circa 10% la motoarele aspirate pe benzina, in unele cazuri pana la 50% la turbo-diesel) dar si dezavantaje exista (altfel le-ar fi scos fabrica cu puterea DEJA marita, nu de alta dar sunt intr-o economie concurentiala...) si... atat "hardul" cat si "softul" sunt FOARTE specifice tipului de motor pe care il ai, sau mai precis tipului de calculator de injectie...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări