Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv ORION K2107ST-SL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amisdaniel

3

• zvasile

3

• matryx

2

• codrin

1

Top autori în acest subiect

• 7 luni mai târziu...

Va salut!Pot sa intreb si eu de ce nu se mai poate descarca atasamentul.De fapt as fi interesat doar de partea de alimentare.Sasiul de K1 nu se potriveste 100%.Vad ca de la ultima vizionare a acestei postari numarul de downlod-uri a crescut.Multumesc anticipat pentru raspuns!

Link spre comentariu

Va salut!A-ti reusit sa download-ati atasamentele?Eu nu reusesc si cred ca au fost numai pentru dumneavoastra postate.As fi dorit si eu numai partea de alimentare din acest tip de televizor.Daca au fost salvate in calculatorul dumneavoastra mi le puteti trimite?Sper ca nu v-am deranjat cu acest PM.Daca a-ti platit pentru ele atunci nu luati in considerare rugamintea mea.Toate cele bune!

Link spre comentariu

Va salut!A-ti reusit sa download-ati atasamentele?Eu nu reusesc si cred ca au fost numai pentru dumneavoastra postate...Toate cele bune!

au fost cateva modificari pe forum si fisierele care au fost mai mari de 2 MB nu mai merg,am atasat iar m.service (vezi mai sus),acum puteti sa o descarcati...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări