matryx Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 CAUT SCHEMA PENTRU ORION MODEL -K2107FST-SL [bEKO CHASSIS -XDK 190-01],MICROPROCESORUL EVENTUAL.MULTUMESC ANTICIPAT! Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 cred ca e sasiu K1,mai multe detalii despre acest sasiu in depanatorul nr. 30vedeti daca se potriveste Link spre comentariu
codrin Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 vezi ca -i postat de doua ori este un sasiu K2, facut de turcii de la BEKO cod XDK.190-01 echipeaza tuburi FLAT cat si normale se gaseste in modele de GRUNDIG ca: ELEGANCE 55 Flat, LENARO 55 Flat, SEDANCE 55 sau XENTIA 21 vezi ca ai schema lui GRUNDIG ELEGANCE 55 Flat pe forum , evident la TVCRT-BEKO, aici http://forum.microprocesoare.ro/index.p ... 35#msg4135 Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 da, se pare ca e K2,de acolo nu cred ca o poate descarcaasa ca......uitati si schema pt.K2,trebuie descarcate toate partile.... Link spre comentariu
matryx Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 va multumesc mult pentru ajutor!!! daca are cineva un procesor disponibil va rog sa-mi dati un semn Link spre comentariu
amisdaniel Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Va salut!Pot sa intreb si eu de ce nu se mai poate descarca atasamentul.De fapt as fi interesat doar de partea de alimentare.Sasiul de K1 nu se potriveste 100%.Vad ca de la ultima vizionare a acestei postari numarul de downlod-uri a crescut.Multumesc anticipat pentru raspuns! Link spre comentariu
amisdaniel Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Va salut!A-ti reusit sa download-ati atasamentele?Eu nu reusesc si cred ca au fost numai pentru dumneavoastra postate.As fi dorit si eu numai partea de alimentare din acest tip de televizor.Daca au fost salvate in calculatorul dumneavoastra mi le puteti trimite?Sper ca nu v-am deranjat cu acest PM.Daca a-ti platit pentru ele atunci nu luati in considerare rugamintea mea.Toate cele bune! Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Vezi aici: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 1.190.html Link spre comentariu
zvasile Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Va salut!A-ti reusit sa download-ati atasamentele?Eu nu reusesc si cred ca au fost numai pentru dumneavoastra postate...Toate cele bune!au fost cateva modificari pe forum si fisierele care au fost mai mari de 2 MB nu mai merg,am atasat iar m.service (vezi mai sus),acum puteti sa o descarcati... Link spre comentariu
amisdaniel Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Va Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum