Vizitator grozavu cornel Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 salut! am un aparat de sudura monofazic; home-made; si nu am trepte de reglaj am gasit in revista tehnium aceasta schema si vreau sa stiu daca ar functiona.Si inca o intrebare, aici tiristorul trebuie sa fie de cel putin 400v 30A iar eu am 2 tiristori mai mari unul ;T80N1400BOF123 iar celalalt ;T63N1600BOF53; ESTE O PROBLEMA DACA FOLOSESC UNUL DIN EI????NU AM REUSIT SA TRIMIT IMAGINEA este prea mare Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Ii poti folosi pe amandoi, antiparalel. Link spre comentariu
alibiduda Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 arata-ne si noua schema aia eu unul sunt foarte interesat de asa ceva Link spre comentariu
Vizitator atilibela Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 regleaza scaner-ul la max 300dpi sau seteaza a-n si atunci i-l poti trimite Link spre comentariu
jean Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Am si eu unul al care nu pot sa reglez amperajul. Doresc sa incerc cu schema de mai jos pe intrare cu doi tiristori de 16A. Oare o sa mearga?Nu prea am gasit echivalente pt. diodele rusesti, doar zenerul de 11V. Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 viewtopic.php?f=41&t=1779&start=0&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
ioan vasile Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 nu stiu daca reusiti cu tiristoare dar cu ce va spun eu o sa reusiti si nu va coasta aproapenimic pe iesirea trafului adica in secundar puneti un fir de sarma zincata de 4mm lungimea poate sa fie pana la 4m sau mai mult depinde de amperajul trafului si legati masa de firul acesta de la 1m ,2m,3m ,4m depinde de grosimea electrozilor pe care ii folositi.acest fir se va incalzi si puteti regla amperajul si pentru sudarea unor table subtiri 0,8-1mm acest fir se poate bobina pe o bucata de textolit care este rezistent la caldura ca sa fie mai restrans firul ,se pot face iesiri dupa cum au grosime electrozi . o sa se comporte exact ca un reostat cu cursor, numai ca dv. veti muta masa in functie de grosimea electrozilor. schematic o sa fie asa: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum