bansaraba Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Am vazut intr-o consignatie din Brasov mai multe radiouri vintage: Pionier cu 90 lei, panza destul de murdara dar nu nefolosibila (in genul celei pe care o are dl Firtat Viorel de la Proradioantic), carcasa de lemn trebuie slefuita si revopsita. Un radio a carui marca nu o stiu, e in genul RR Nostalgia din 1989, dar mai mare, mai inalt, carcasa de lemn (se vede ca e vechi, e posibil sa fie vreun model Philips din anii 30-40), cu un ochi magic trapezoidal sub cercul difuzorului. Lipseste unul dintre butoanele de volum si tuning, 75 lei.Un radio Electromagnetica (parea a fi un EM552 simplu sau A). Ii lipseste ochiul magic daca imi aduc bine aminte. Nu stiu pretul.Un radio Strassfurt, tot fara ochiul magic. Nu stiu pretul.Inca un radio fara marca vizibila, dar cu ochi magic. Tot nu stiu pretul.Nu cunosc starea de functionare a acestora, dar v-am semnalat existenta lor, daca cineva e interesat. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Salutare!Ceva poze si un pic de adresa pentru Consignatia cu pricina?Imi cam face cu ochiul radioul gen Nostalgic. Poate dau o fuga luna viitoare pe la munte... Un radio a carui marca nu o stiu, e in genul RR Nostalgia din 1989, dar mai mare, mai inalt, carcasa de lemn (se vede ca e vechi, e posibil sa fie vreun model Philips din anii 30-40), cu un ochi magic trapezoidal sub cercul difuzorului. Lipseste unul dintre butoanele de volum si tuning, 75 lei.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
bansaraba Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 Poze nu am, ca as fi pus. Mai jos e o schita a aparatului. Carcasa parea in regula, nu era zgariata vizibil. Ochiul magic s-ar putea sa fie de fapt scala aparatului, nu m-am uitat foarte atent la el.Cu adresa e ceva mai dificil pentru ca in momentul acesta consignatia se afla undeva la marginea orasului, intr-o fosta hala de productie a fabricii Romradiatoare. Strada se numeste cu siguranta Soseaua Cristianului. Am gasit un anunt care cred ca e de la aceasta consignatie, ca alta nu am vazut pe acolo: CONSIGNATIA "Mercatino" din soseaua Cristianului nr.1-3 (langa REAL si Altex) vinde... Tel: 0733834314; 0752605721 Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Am notat adresa si cum trec de mijlocul lunii imi fac bagajul sa merg la munte Intr-adevar la mijlocul aparatului este scala.Va multumesc. Link spre comentariu
bansaraba Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Sa ne tii la curent cu achizitia. Link spre comentariu
bansaraba Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Daca cineva are drum prin Brasov in perioada urmatoare e bine de stiut: intre 28 August si 13 Septembrie o sa fie un targ de antichitati (1). Probabil ca o sa fie si ceva radiouri si aparatura conexa. Link spre comentariu
mihai1953 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 In speranta ca imi gasesc un aparat pe tuburi functional pentru uzul zilnic, am facut drumul pana la targ dar, am fost dezamagit profund.Targul respectiv, la data deschiderii nu era deschis, sau era doar 8-10%, in sensul ca din vreo 50-60 de standuri doar 5 sau 6 puteau fi vizitate, restul nefiind inca ocupate.Inca se matura si se aduna gunoiul.Intre toate acele standuri doar unul avea cateva aparate de radio: doua Stassfurt 600 si un Diamant 8E158I, 1 Carmen si doua germane din anii '40, toate intro stare de mizerie fizica crunta, fara claviatura si ochi magic.Daca la deschidere a fost dezamagitor cred ca nu trebuie sa ne asteptam la mai mult in zilele urmatoare. Concluzia:nu trebuie facut drumul special pentru acest targ.Se pare ca in 12 septembrie va avea loc un alt targ al colectionarilor in alta locatie, pe bdul Vlahuta. Link spre comentariu
bansaraba Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Unde mai pui ca intrarea era 5 lei, pentru care nu beneficiai de nimic in schimb, nici macar de aer conditionat, sa zic. Targul e intr-un fel de hala la marginea orasului in camp. Pentru comparatie, un targ de confectii ce se tine zilele astea in oras, in cea mai mare sala de sport din Brasov, are intrarea doar 1 leu. Link spre comentariu
bansaraba Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Duminica aceasta am vazut de vanzare la targul anticarilor doua radiouri pe lampi: un Siemens (nu am depistat modelul) si un RR Victoria S 571 A de la Radio Popular. Mi se pare ca fiecare era la 100 lei. Aspectul exterior este bun. Am mai vazut si documentatie/manual pentru combina Supraphon cu care probabil erau dotate aparatele romanesti de radio stil combina, desi fara schema.Mi se pare ca targul se tine in fiecare weekend in perioada aceasta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum