Sharky Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 CD4066 e bun pt audio? vreau sa il folosesc la un crossover pe 2 cai 24dB/oct pe baza de AO cu frecventa de separare variabila. As dori sa am macar 3 trepte, iar ansamblul sa fie relativ simplu. schema este asta http://www.sound.westhost.com/project09.htm M-am gandit sa pun in loc de o rezistenta mai multe inseriate si cu niste intrerupatoare sau niste 4066 sa scurtcircuitez rezistentele pt a obtine diferite valori. Un CI ar fi preferabil deoarece le-as putea modifica pe toate dintr-un singur "punct". Ce imi recomandati? (deocamdata strang idei..dupa sesiune le pun in aplicare ) Link spre comentariu
habarnam Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 am incercat si eu si merge. ai grija ca rezistenta de scurtcircuit al cd4066 e undeva pe la 50-100 ohm, deci ia-o in calcul si pe asta.totusi ti-as recomanda potentiometre digitale. pt 2 cai nu sunt chiar asa de scumpe. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 23, 2005 Autor Partajează Postat Mai 23, 2005 Nu e neaparat sa scurt-circuitez, pot sa selectez niste rezistente..o sa mai vad eu..Ce pot. digitale recomanzi? stiu si eu unul..dar e pe la 400mii bucata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum