Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se prepara clorura ferica

Vizitator ionutmarius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

3

• paul14

1

• NumLock

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dizolvi pudra in apa distilata atunci, pur si simplu. Ti-ar trebui o concentratie de 40% pt corodat dar nu e batut in cuie procentul, adica peste alea 125g de pudra, mai pui cam 175ml de apa distilata (iti da 41,67% si 300ml de solutie), amesteci foarte bine. Apa distilata sa fie putin calduta, nu fierbinte..Pentru pastrare tii solutia la racoare si intuneric si gata.

Link spre comentariu
Vizitator ionutmarius

nu e ciar pudra,e cam bolovanos si putin umed dar am pus apa dar nu calda .oricum am pus de aseara un cablaj la corodat si se misc foarte greu.e primadata cand folosesc clorura ferica si nu sunt multumit de ea.cred ca am sa stau 4 zile pana se corodeaza.apa nu am pus multa 40ml.oare asa se misca ea de greu sau nu am folosito eu cum trebuie?

Link spre comentariu

Din 125g de praf si 40ml de apa ti-a iesit macar ceva lichid? Ai unde sa scufunzi pcb-ul in asa putina solutie?Mai pune apa distilata, fara retinere, pana la 175ml si agita foarte bine. In mod normal in 10-15 min maxim ar trebui sa se corodeze un pcb, chiar 2-3 min daca e calda solutia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări