Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul romanesc A 350

md_2910

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• md_2910

41

• zal

19

• micu_Ovi

6

• remus68

5

Top autori în acest subiect

Astazi am reusit sa dau comanda pentru circuitul PT2253(volum digital) , pentru PT2399(efect ecou pentru microfon)la care am gasit schema pe forum si m-am gandit sa il includ si eu si la LM3914 (vumetru) pentru ca A350 nu are in dotare nici un fel de vumetru.Acum astept sa imi vina comanda.Caut si eu tuburi 12AX7 ,doua bucati,pentru un preu si doua tuburi 12AU7 pentru un amp pentru casti.Ampul are iesire pentru casti si vreau sa il dotez cu un amp separat,special pentru casti.

Link spre comentariu

Pentru cei interesati de circuitul PT2399,pretul este de 1,45USD,lam gasit la o firma din SUA ,iar taxele postale sunt de 5 USD prin posta,prin curier este mult mai scump,mi se pare ca este de 15 USD

Link spre comentariu

Pentru cei interesati de circuitul PT2399,pretul este de 1,45USD,lam gasit la o firma din SUA ,iar taxele postale sunt de 5 USD prin posta,prin curier este mult mai scump,mi se pare ca este de 15 USD

Plata se face prin card.
Link spre comentariu

Plata se face prin card.
ASTA E OFFTOPIC
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat si eu pe aici.Intre timp m-am apucat de ampul pentru casti ,am dat comanda de doua tuburi ECC82,astazi am terminat de desenat cablajul,mai am sa il bag la corodat,am cautat circuitele LM 3915 pentru vumetru,din pacate nu am gasit decat unul,o sa mai caut prin magazine,poate baga la alimentara,ECC83 inca nu am gasit pentru preu,dar am gasit ECC189 care este cu panta variabila si nu cred ca este bun pentru un preu,poate imi spuneti voi pentru ce este bun si din pacate inca tot nu m-am decis cu ce amplificatoare sa inlocuiesc amaratele alea de ampuri care sunt in dotarea statiei.Pana la urma cred ca o sa pun niste ampuri pe bipolari in clasa A. Intrebare:stie cineva pe la ce magazin se gaseste niste TIMP LIBER,ca eu nu am mai gasit deloc si tare mi-ar prinde bine vreo doua trei kilograme.

Link spre comentariu

Trafo nu e ptr amplifuri în clasa A, ECC189 nu e ptr audio, cele 2 triode din ea sînt diferite, a?a a fost proiectat?. ECC83 se poate înlocui cu 6N2P (6H2n), nu e identic? dar merge bine.Amplifurile din A-350 nu sînt proaste, sînt similare cu oricare amplif mediu de firm? comercial?, piesele din ele sînt slabe, dac? le schimbi ?i înlocuie?ti trz finali cu unii complementari, cre?ti calitatea lor.

Link spre comentariu

Finalii aia SDT 9207 sau 2N3055 se pot inlocui cu BD317 sau cu finali darlington?

BD317/318 sau al?ii tip Darlington, erau ni?te MJ-uri, ideia e s? modifici etajul final cvasicomplementar cu unul complementar.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări