Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul romanesc A 350

md_2910

Postări Recomandate

Ei, cu tuburi nu am lucrat, n'am prins asa ceva ca am doar 18 ani. Dar nici nu vreau sa fac ceva cu tuburi - deja aud artefactele din mp3'uri cu onboard'ul Realtek HD + statia Delia, nu vreau sa'mi imaginez cat de nasol o sa sune un mp3 pe tuburi. Ar trebui sa cumpar cam multe CD'uri. :limb:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• md_2910

41

• zal

19

• micu_Ovi

6

• remus68

5

Top autori în acest subiect

Ar trebui sa incerci,macar asa de curiozitate,sa faci macar un preu si atunci ai sa vezi diferentele dintre siliciuri(tranzistori,integrate) si tuburi.Asa am gandit si eu pana acum cativa ani pana cand sa gasit cineva care mia probat practic ampul meu cu tranzistori si ampul lui cu tuburi.

Link spre comentariu

A facut cineva acest amplificator?Daca da ,astept si eu cateva impresii si bineinteles cateva date despre el(puterea,impendanta de iesire,banda de frecvente,etc).

Link spre comentariu

Ma interesa acest amplificator pentru ca este in clasa A cu alimentare simetrica(+ si -)si nu vreau sa mai schimb traful de alimentare .Sa inteleg ca trioda aia este un soi de praf in ochi ?

Link spre comentariu

Sunt interesante,dar au sunetul acela specific de lampa?Mentionez ca nu imi trebuie mai mult de 30de W pe 8 ohmi pentru ca am boxe rusesti de Kastan ,dalea lacuite si cu fata de panza in patratele,puterea lor este cea mentionata mai sus.

Link spre comentariu

Pai daca vrei "sunet de lampa" si doar 30W de ce nu incerci un push-pull cu finale lampi?Depinde ce intelegi prin sunetul de lampa, sa stii ca amplifurile de top cu lampi nu prea au coloratura si nu suna cald!

Link spre comentariu

Ideea nu e rea ,mam gandit si eu,dar la un astfel de amp ii mai trebuie si trafuri de iesire si nu cred ca am destul spatiu,statia are un radiator destul de mare pe care vreau sa l folosesc.Ideea este sa fac cat mai putine modificari ,dar sai imbunatatesc performantele ,ma refer la calitatea sunetului nu la putere

Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru reclama din atasament,dar daca puneam numai schemele nu se intelegea mare lucru,iar in privinta mosilor industriali cred ca se pot inlocui fara probleme cu mosfeti audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări