Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul romanesc A 350

md_2910

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• md_2910

41

• zal

19

• micu_Ovi

6

• remus68

5

Top autori în acest subiect

Da, de ce nu, dar o sa ramana sa folosesti putine lucruri din el, cea mai importanta fiind carcasa. Deci practic tu vei face un alt amplificator in acea carcasa.

Link spre comentariu

Ai s? fi dezam?git, mai bine bibile?te ampliful, schimb? piesele proaste ?i ai ceva concret. Vezi c? sînt mai multe subiecte despre el, g?se?ti un proiect de modificare, cu selector ?i alte chestii la ''Proiectul meu''.

Link spre comentariu

În nici un caz, schema nu e conceput? ptr mo?i, mai ales industriali, c? b?nuiesc de ei e vorba.Probabil vrei s? cre?ti puterea, ea e dat? de tensiunea de alimentare, de traf în general, a?a c? r?mîne aceea?i.

Link spre comentariu

În primul rînd trebuie modificat preul de ton, scos cel de volum, surse stabilizate mai bune... astea vor schimba sunetul, partea de amplif nu are nevoie de modific?ri, doar dac? schimbi schema cu una cu simetrie total?.

Link spre comentariu

Ma gandeam sa i pun pe alimentare conzi Elna,iar pe partea de volum sai scot potentiometrul de volum si sai pun un volum digital cu PT2253 parca,pentru inceput.

Link spre comentariu

Da ,ai dreptate,e TC9153,l am mai folosit acum cativa ani tot ca modificare de volum in cateva statii romanesti de 15 W si este foarti fiabil,iar acolo unde mai trimis intradevar am ce vedea ,tipul stia ce face ,ce pot sa spun JOS PALARIA si felicitari .Poate o sa am si eu timp sa fac ceva asemanator.

Link spre comentariu

Stabilizarea pt preuri poti sa o faci cu LM317/LM337 dupa indicatiile de aici, care mentioneaza marca si capacitatea optima a condensatorilor pt cele 2 regulatoare. Nu am gasit exact marca, insa am pus aceleasi valori, si intr'adevar nivelul de zgomot este insesizabil daca stai la mai mult de 20cm de boxe. :)

Eu am facut asa pe MA 35+35W, la care partea de putere este aceeasi cu A-350, doar ca avea mixer mono pe 3 canale. Am scos al 3'lea canal de mixaj care oricum era defect, si am facut'o cu un singur canal stereo. Am mai scos si EQ'ul, baga o gramada de fasait si nici nu era neutru cu toate reglajele pe centru. Corectorul de ton pe 3 benzi ajunge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări