Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe rusesti

md_2910

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• md_2910

11

• adircf

3

• Spitfire

2

• djlove

2

Top autori în acest subiect

Putere nominala = 200WPutere muzicala = 450WRezistenta bobinei = 8 ohmTuning freq. = 26,71 HzFiltru pasiv trece jos -12dBEficacitate = 93,2 dBTip - Bass Subwoofer reflexPlaja de frecvente 25 Hz - 200 HzDimensiuni: W = 60 cm H = 65 cm D = 60 cm 2 x 7 cm vents Bass = 36 cm diametru Capacitate = 163 litri :speriat

Link spre comentariu

Putere nominala = 200WPutere muzicala = 450WRezistenta bobinei = 8 ohmTuning freq. = 26,71 HzFiltru pasiv trece jos -12dBEficacitate = 93,2 dBTip - Bass Subwoofer reflexPlaja de frecvente 25 Hz - 200 HzDimensiuni: W = 60 cm H = 65 cm D = 60 cm 2 x 7 cm vents Bass = 36 cm diametru Capacitate = 163 litri :speriat

Link spre comentariu

Cum nimeni nu mi a raspuns la intrebarea pe care am pus o,referitor la tweetere,o sa pastrez tweeterele pe care le am cumparat,adica DTF 12 de la SAL.Aceste tweetere au o putere de 100 de W pe 8 ohmi,calota din matase si trec de 20 de khz.SPL ul este ceva mai mare decat cel al wooferului,dar sa rezolvat din filtru.Pentru cei care au aceeasi problema cu inaltele la boxe ,recomand acest tweeter si are un raport pret-calitate destul de bun,cred eu.pretul unui tweeter DTF12 este de 40 de lei noi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări