Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe rusesti

md_2910

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• md_2910

11

• adircf

3

• Spitfire

2

• djlove

2

Top autori în acest subiect

Da, s-ar impaca la fix.Atunci ce sa mai spun, decat spor la lucru. :da Asteptam concluziile tale finale, deoarece tie va trebui sa iti placa cum suna. Nu putem avea aceleasi conceptii in aceasta privinta.

Link spre comentariu

Trafuri de iesire pentru tuburile si puterea aia aveti?Se merita oare sa construiti un amp cu tuburi care au 500 de ore de viata si nu se mai fabrica de "`jde" ani?Sfatul meu ar fi sa construiti un amp. pe 6P3S sau EL34, ori, ideal, din moment ce doriti putere, pe 6L6GC.Succes!

Link spre comentariu

Am observat ca acest tip de boxe nu stau prea bine la partea de inalte si as vrea sa i schimb tweerele. Am probat niste twetere sal model DTF 12 si se auzeau mult mai bine,dar totusi as vrea ceva mai bun ca SAL nu este o firma prea stralucita.Cam ce tip de twetere credeti ca s ar potrivi acestui tip de boxe?

Link spre comentariu

Ce parere aveti de boxele de Kastan de 30 W ,8 OHM?

Am observat ca acest tip de boxe nu stau prea bine la partea de inalte

Care boxe ?radiotechnika 30 sb cele cu ledul rosu pentru overload sau modelul mai vechi cu panza in carouri pe fata boxei si cutia lacuita ?
Link spre comentariu

cateva triode ,cateva PL84 si 2 trafuri de cadre de Rubin.

Cu astea s-ar putea face o Aritma, SE...nu-i rea deloc. :da Iar putearea mica a unui SE sa nu te "sperie'', nu-i chiar asa mica pt. o camera normala...pt. un bairam, ma rog...trebuie altceva, clar.
Link spre comentariu

Ma refer la boxele TENTO,cele cu cutia lacuita si cu fata din panza in carouri.

Nici mie nu mi-au placut acele inalte. N-aveau prezenta in boxe + nu urcau.p.s.Nu mai fa posturi consecutive, ai un buton de edit la fiecare mesaj postat. A uitat sa spui ceva, dai edit si modifici.
Link spre comentariu

Am scos difuzoarele de bas si le-am facut o cutie noua cu 2 x difuzoarele respective + un tweeter de la o boxa unitra.Acum 7 ani faceam majorate de 80 de persoane cu o boxa din aia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări