remus68 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 viewtopic.php?f=16&t=24947 Te va ajuta sa-ti imbunatatesti bagajul de cunostiinte. Descarca si citeste atasamentul postat de niq_ro . Link spre comentariu
jonutzu Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Salut.Am montat cam toto ce era de montat in carcasa amplifului,insa am facut 2 mari prosti: am bulit un kit de amplificare si am spart placa de plexi din spate... Kitul de amplificare il schimb....La vechiul ,in boxa se auzea ceva de genul : BUUUUUUUU ,cand ii dadeam curent. Placa am spart-o din cauza mufelor....am vreut sa dau eu gauri,si am facut dungi :cry: .Poate gasesc un alt material sa pun in locul lui. Buuunn.Cat despre mufe: o sa le schimb cu jack de 6,3 mm pe piluta;)....Asa.In rest am asezat..cam cum am inteles eu mai bine din anunturile data in posturile de mai sus.Brumul este inexstent: cabluri ecranate,alimentaruile infasurate intre ele..etc.O sa pun o bucata de tabla intra trafuri si kiturile de amplificare. poza : http://img26.imageshack.us/img26/8105/img6283.jpg Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 pentru a nu incepe alt topic am sa continuii aici:am si eu un kit cu 2x 7294 iar la punerea sub tensiune a trafului se aude un POC in boxe, ce ii pot face?stiu ca imi trebuie un circuit care sa intarzie conectarea boxelor, dar nu gasesc :(multumesc!later edit:ce spuneti de schema asta, fara butonul de start. Link spre comentariu
zal Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 7294 are comandă de mut şi st-by (aşteptare), de ce nu le foloseşti? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 le-as folosi, dar nu vreau sa las alimentat non-stop traful. acum am pus la + firul de mute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum