jonutzu Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Gata..Am terminat ..revin cu poze diseara Va multumesc foarte multElforum the best Link spre comentariu
jonutzu Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Asa cum am zis..bag o serie de poze. Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Este super. Le-ai probat? Se aud Ok? Link spre comentariu
jonutzu Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Desigur.Le-am probat la full ,cu 2 difuzoare debeisi de 16,5 cm(de la mivarom) ,puse in serie.Le tin si in paralel dar parca membrana vrea sa zboare.Se aude foarte clar.Va multumesc mult .O seara buna Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Ok atunci. Luni ai radiatorul promis. Link spre comentariu
jonutzu Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Iti multumesc mult.Saru'mana;)]Parerea dumneata care este? Este bun radiatorul pentru ce imi trebuie mie? Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Iti multumesc mult.Saru'mana;)]Parerea dumneata care este? Este bun radiatorul pentru ce imi trebuie mie?Este bun atat cat daca ii pui si un cooler de 9 x 9 cm, din acela extras de la o sursa de PC, vei fi foarte sigur ca nu se vor supraincalzi TDA-urile. Link spre comentariu
jonutzu Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 da am vreo 2 coolere..Multumesc inca odata.Noapte buna. Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Nu ai pentru ce. A fost placerea mea. Link spre comentariu
jonutzu Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Salut.Unde gasesc sa cumpar cablu ecranat?.Am distorsiuni multe cand este deconectata mufa DIN5.Cand e conectata nu se aude minic,iar cand o scot..se aude bazaind..caraind...Este de vanzare pe forumul acesta?Astept raspunsuri si linkuri de unde as putea cumpara.Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Am distorsiuni multe cand este deconectata mufaUna este sa aibe distorsiuni si alta sa fie zgomot de fond ! Pentru reducerea zgomotului (brum) si a semnalelor perturbatoare se utilizeaza cablu ecranat dar si o realizare atenta a traseului de masa. Link spre comentariu
jonutzu Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Deci cu cablul ecranat am inteles,dar cu celalalt: "traseu de masa" ce este? Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 "traseu de masa" ce este? viewtopic.php?f=5&t=24920 Link spre comentariu
jonutzu Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 hmm..Nu prea am inteles eu bine ,dar in fine.Acum sa imi iau niste cablu ecrant ..si apoi mai vedem. Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Si aici viewtopic.php?f=5&t=43079 Daca mai cauti , vei mai gasi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum