Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema amplificator.

jonutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jonutzu

25

• djlove

7

• SunShine

6

• remus68

4

Top autori în acest subiect

Desigur.Le-am probat la full ,cu 2 difuzoare debeisi de 16,5 cm(de la mivarom) ,puse in serie.Le tin si in paralel dar parca membrana vrea sa zboare.Se aude foarte clar.Va multumesc mult .O seara buna

Link spre comentariu

Iti multumesc mult.Saru'mana;)]Parerea dumneata care este? Este bun radiatorul pentru ce imi trebuie mie?

Este bun atat cat daca ii pui si un cooler de 9 x 9 cm, din acela extras de la o sursa de PC, vei fi foarte sigur ca nu se vor supraincalzi TDA-urile.
Link spre comentariu

Salut.Unde gasesc sa cumpar cablu ecranat?.Am distorsiuni multe cand este deconectata mufa DIN5.Cand e conectata nu se aude minic,iar cand o scot..se aude bazaind..caraind...Este de vanzare pe forumul acesta?Astept raspunsuri si linkuri de unde as putea cumpara.Multumesc.

Link spre comentariu

Am distorsiuni multe cand este deconectata mufa

Una este sa aibe distorsiuni si alta sa fie zgomot de fond ! Pentru reducerea zgomotului (brum) si a semnalelor perturbatoare se utilizeaza cablu ecranat dar si o realizare atenta a traseului de masa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări