Vizitator bogdanr Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Buna ziua.Doresc sa va intreb cum imi pot da seama ce model de dioda laser sa folosesc pentru o anumita raza de dispersie a fascicului laser pe un perete?Ce parametru/parametri de functionare ma intereseaza?Exemplu: la o distanta de 50 m raza de dispersie a fasciculului sa fie de 1 cm.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
teoilca Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 nu stiu cati parmetrii ti se ofera la o dioda laser in afara de culoare tensiune de alimentare, curent si putere . ce aplicatie vrei sa realizezi? Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 raza de dispersie se regleaza din sistemul optic aferent..... o dioda laser nu "lucreaza" normal singura....eu asa zic...insa la ce aplicatie vrei sa o folosesti? Link spre comentariu
Vizitator bogdanr Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Imi trebuie pentru un sistem de simulare a imprastierii tragerii cu o arma.De aceea ma intereseaza foarte mult raza de dispersie la o anumita distanta. Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 in principiu ar trebui sa realizezi sau mai bine sa cauti un dispozitiv optic(mai multe lentile,cu distanta reglabila intre ele) prin intermediul caruia...sa poti regla concentrarea spotului. :smt072 Link spre comentariu
Vizitator bogdanr Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Mc. Acum va intreb ce model de dioda laser mi-ati recomanda pentru ca fasciculul sa ajunga la o distanta de 300-400 m. Link spre comentariu
Vizitator bogdanr Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Chiar nu are nimeni nicio idee? Exista vreo relatie matematica intre puterea diodei laser si distanta la care vor ajunge n procente din intensitatea fasciculului? Link spre comentariu
djlove Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Aici este vorba si de lentila care se monteaza in fata diodei laser.Si un laser, din acela educational, care se gaseste prin comert bate pana la aprox 300m, din cate imi aduc aminte din copilarie cand ma jucam cu asa ceava, la distanta asta puctul lumions ajungea la cativa cm diametru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum