cristi_74 Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Fratilor cred ca am luat teapa grozava.Am luat sec hand sistemul Logitech Z-55O0,,pret bun nene Iancule,,l-am verificat la fata locului,sunet bun,etc etc,vin cu el acasa,leg la calculator,dau drumu la muzichie,merge brici,darr!!! dupa ceva vreme merge muzica dar se suprapune peste programul sonor un fel de bazait,barait deranjant.Daca-l opresc,sau dau restart la calculator,nu mai face iar o vreme,dar dupa aia iar incepe.Am vrut sa il dau inapoi dar ial de unde nui pe smecher,prinde orbu scoatei ochii!Nul desfac pana nu-mi dati o idee ce-ar putea fi. Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Cred ca ai o lipitura la rece. Verifica pinii de la integrate. Link spre comentariu
cristi_74 Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 S-ar putea si asta,dar s-arputea si un condensator sa fie . Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Nu stiu daca ajuta cu ceva dar daca ai un prieten care are z-5500 poti incerca sistemul tau cu consola lui, ca sa stii daca e de la consola. Or fi si firele, ca eu de exemplu folosesc alte fire acum si cand dau tare vibreaza biroul cu tot cu fir si bazaie ca misca firul care e intrerupt la mufa un pic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum