Vizitator Vasile Postat August 31, 2004 Partajează Postat August 31, 2004 Mama :oops: Sper ca nu sa suparat ENE pe mineAm facut si eu o gluma dar nimeni nu a observat ce am scris cu literele alea marunte marunte acolo dupa ce am terminat de aberat. :lol: Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Septembrie 1, 2004 Partajează Postat Septembrie 1, 2004 :oops: ma miram eu.. :oops: Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Misto Vasile. Io habar n-am de circuite logice, operationale si de-astea (puteai sa zici orice). Abia am inceput facultatea. Dar de ce imi zici ENE? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Am zis ENE pentru ca mi-a fost lene sa-ti scriu intreg nick-ul :lol: SUNT UN LENES care lucreaza 18 ore pe zi :mrgreen: Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Ai zis bine, ba chiar am crezut ca ma stii de undeva ca toti prietenii imi zic ENE; de aici vine si nick-ul. Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Vasile, am intrar pe http://www.hi-fi.go.ro si m-am speriat de preturile alea. De exemplu ce poate sa coste atat de mult incinta ARIA (243,32 EURO Bucata). Mi se pare un pret urias; asta inseamna 10.000.000 o boxa pe 2 cai facuta de tine? Cam ciudat. Scuza-ma ca te intreb, dar ai vandut vreuna? Alea de discoteca profesionale mai merg (la astea nu prea ma pricep), dar astea de casa..... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Nu stiu dece ti se par scumpe, vezi preturile peste tot cat sunt de mari la incinte de casa. Acea boxa este ff ieftina pentru categoria ei de calitate. Vezi cat costa KITUL pentru aceasta incinta pe http://www.visaton.com , eu inca am facut reducere pentru ca la ei TVA este 15% si la noi 19% :cry: Inca ar trebui sa fie mai scumpa pentru ca in acest KIT nu este inclua si incinta pe care o dau efectiv CADOU celui ce vrea sa o ia. Si cand te gandesti ca 1 difuzor pentru aria costa 6 mil atunci nu zici ca sunt scumpe :P BASUL TI 100 8 OHM 140,70 EURO INALTELE G 20 SC 8 OHM 43,88 EURO FILTRU 39,88 EURO Preturile la incinte sunt in functie dece difuzoare au incluse in ele si este normal ca o boxa sa fie scumpa daca foloseste difuzoare scumpe. La multe merg chiar in pierdere INCLUSIV LA ACEASTA INCINTA, nu-i rentabila pentru mine in nici un fel afacerea cu boxe Visaton. Cui nu-i convine pretul este OK, il fac boxa cu 1 mil bucata. Cat dai atata face :lol: Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 Ai dreptate Vasile; la pretul asta de difuzoare, e normal sa coste atat incinta.Vezi ca am postat la coltul depanatorului la audio-video in caz ca ma poti ajuta. E grea problema. Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 Azi a fost o zi de cacat. Am facut doua belele in aceeasi zi: am stricat un calculator (sursa cred) si se vede ca dracu la televizor. Iti vine sa-ti bati copiii pe care nu-i ai !!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator bodisan Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 Vasile, TOATE boxele de pe http://www.hi-fi.go.ro sunt facute de tine? Sau sunt importate gata facute de la Visaton? Pentru ca am vazut ca pe Aria de exemplu scrie Visaton. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 Visaton nu are boxe de vanzare ci numai kituri care se compun din tot ce trebuie inafara de boxa propriuzisa, mai pe Romaneste boxa lipseste :lol: Visaton are de vandut si embleme cu firma lor :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum