Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CINE MA AJUTA LA UN UPDATE DE BIOS

alexutu

Postări Recomandate

AM O PLAC DE BAZA MATSONIC MS8137C+SI PROCESOR BARTON 2500+, CHESTI AE CA MIL VEDE LA MAX 2000+MA GANDESC SA FAC UN UPDATE , AM MAI GASIT CONFIGURATIA ASTA CU 2500+ PE PLACA ASTA DE BAZA PE NET SI CICA E OK, ACUM NUS CU SA FAC UPDATU SI NICI NU AM GASIT VERISIUNI DE BIOS PE SITE.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

6

• adicontakt

5

• radue

1

• djlove

1

Top autori în acest subiect

In primul rand invata sa scri corect, fara sa folosesti litere mari, exceptie facandu-se atunci cand este nevoie si fara sa mananci litere. Aici esti pe un forum public nu pe messenger. :bataie

Link spre comentariu

Eu cred ca ar trebui sa-ti faci un update de BIOS si la PC si la softu tau...ori e defect BIOS-ul de la PC si nu mai stie sa faca distinctia intre literele normale si majuscule, ori e defect BIOS-ul de la tine.Totusi, avand in vedere ca esti pe internet in limbajul de pe web nu e frumos sa tipi ( ceea ce faci tu ). :sparge:

Link spre comentariu

scuze pt caps lock si poate m-am grabit sa scriu. nu stiam ca suntem la facultatea de litere . ma intereseaza dk exista cineva care se pricepe mai mult ca mine in cauza asta si chiar poate sa ma ajute, nu am nevoie de critici literari pe un forum de electronica, da asa e romanul nostru nu se poate aptine................... :bataie

Link spre comentariu

Atentie! La un update de Bios facut incorect poti sa spui adio placii de baza. Mare atentie la update-ul Bios-ului.Este o necesitate sa fi informat foarte bine inainte de a te apuca! Bafta!

Link spre comentariu

nu chiar ii spui adio, se poate programa chipul separat scotindu-se de pe placa de baza. recomandat ar fi sa conectezi la ups calculatorl ca sa nu cada tensiunea in timp ce faci updateul

Link spre comentariu
  • Administratori

Aici esti pe un forum public

GresitUn "orice" unde se intra cu un user si cu o parola este PRIVAT, public este de exemplu chatul sau blogurile
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări