Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amd mobile sempron 3200+ vs amd mobile turion x64

sorinpavel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

11

• SunShine

9

• nelu57

1

• alexutu

1

Top autori în acest subiect

Amd turion 64 x2 este dual core?Merci.

1. Este Dual Core.2. Nu vei observa nici o schimbare la Internet (viteza de upload/download). Pentru asta mareste banda de Internet.3. Turion-ul se incinge fara overclocking?
Link spre comentariu

Niciunul nu este overclock.Turionul merge mult mai cald ca sempronul.Este normal? Merci.

Ok, vedeti daca gasiti pe Internet programul CPU-Z. Este destinat masurarii voltajului in procesor si a detectarii specificatiilor tehnice ale acestuia. Instalati-l si spuneti-mi va rog ce voltaj indica acel program pe AMD Turion 64 X2. Poate fi normal pentru acest tip de procesor. Poate fi de la sursa de curent. Poate fi de la lipsa contactului procesorului indeajuns de bine cu radiatorul.
Link spre comentariu

M-am decis.Iau sempronul.are in plus 3DNOW.Habar nu am ce este,dar ESTE!!!.Daca stie cineva sa-mi spuna CU Multumiri

Este un soft care poate aduce un spor de performanta chiar si mai mare de 30%.
Link spre comentariu

Ambele L2 cash 512 mb.Nu stiu ce inseamna

Va recomand Turion pentru ca:- e pe 64 biti. (AMD Turion 64 X2).- Turionul are un consum mai redus de energie 25-35 Watti.- Turion este mai rapid pentru ca foloseste un controler de memorie mai rapid.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări