Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum sa fac un samsung ml2010(impr laser) sa dea toner pt pnp

cristitranca

Postări Recomandate

am o imprimanta samsung ml2010 laser, pt uz generalam avut toner demo, ca deh...zgarcitii asa o trimit la client...era toner de 1000 pgnormal ca nu eram batut in freza sa dau 3 mil pe un toner nou...am dat 18 lei si l-am incarcat..acu are 3200 pg scoase dejavreau sa folosesc imrpimanta pt metoda press n pell..pana la reincarcare, dadea o cantitate ok de toner...foloseam folii de retroproiector, chiar si hartie xerox...acu(au trecut 2500 de pg) de la ultimul cablaj.....nu mai da destul...se vede si pe hartia de retroproiector si pe hartie....ce sa ii fac?mentionez ca am dezactivat functia ei de salvare a tonerului si am dat optiunile cu "darken text, darken, 1200dpi(best), etc" sa nu imi spuneti sa schimb tonerul cu unul original ca mi-e peste mana....e 3 mil si nu am de unde sa ii scot..nici macar 1/3 din ei....idei?sau cum sa ii fac sa imprim de 3 ori pe aceeasi foaie, sa se suprapuna 3 straturi de toner?oricum incerc, tot le decaleaza un pic si iese porcarie....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristitranca

4

• ghimpe--

2

• djlove

1

Top autori în acest subiect

pai l-am incarcat....iar..de vro 3 ori....sa fie praful de vina?(oricum de la alte marci nu gasesc...si lucra bine dupa prima reincarcare)...in imprimanta nu am gasit niciun semireglabil (deloc deloc, niciunul) din care sa pot regla ceva(si eventual sa fie debitul la toner)....alta idee inafara de reumplut?

Link spre comentariu

pai daca pe praf scrie ca e si pt a mea....inseamna ca o fi compatibil....

Nu chiar.... firmele cumpara tonner la "sac" si apoi il imbuteliazala in flacoane mici pe care pun diferite etichete. Intereseaza-te pe la firmele de refill (sau chiar pe net) cam ce brand de tonner da rezultate mai bune. Daca ai posibilitatea incearca un tonner facut de Pelikan sau un Lexmark Optra S

a doua cum o testez?

Pai vizual... te uiti la cilindrul verde din cartus, il rotesti si urmaresti sa nu fie tocit si/sau zgariat.
Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Problema nr.1: calitatea SI compatibilitatea prafului cu imprimanta.Problema nr.2: cilidrul optic este posibil sa se fi tocit....

Mai mult ca sigur ca e problema cu tonerul. Am patit si eu la fel. Am cumparat un flacon mare de toner si l-am folosit la 3 incarcari succesive. La a 4-a incarcare scria slab... Se datoreste faptului ca praful este foarte hidroscopic. Si s-a umezit intre timp. Umed, tonerul devine mai greu si nu se mai lipeste asa usor pe tambur.Cred ca inainte de a trece la cumpararea unui cartus nou, va trebui sa incercati cu o noua rezerva, SIGILATA de toner. La mine a mers. Acum nu mai cumpar decat la sticle mici cu care pot incarca de 2 ori. Si de fiecare data, dupa incarcare, leg un celofan pe gatul sticlei si apoi pun capacul.Defectul cilindrului optic se manifesta prin dare negre pe foaie.BAFTA!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări