jonutzu Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Salut din nou.Doresc si eu un cablaj pt un tda8510j...Am gasit o schema,dar imi sta in gat sa imi bay capul sa o desfasor,tinana d cont ca sunt si incepator in desfacerea schemelor.Doresc sa ma ajutati..VA multumesc mult te tot . Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Odata si odata tot trebuie sa te descurci singur. Ia un cablaj de test si lucreaza pe acela, faci traseele cu sarma cositorita. In plus e mult mai simplu si mai rapid decat sa faci un cablaj, folosind metoda marker si clorura.Succes. Link spre comentariu
jonutzu Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Da omule.Stiu sa fac...cablaje.AM facut multe,dar faza este ca eu vreau schema de cablaj.....Te rog sa postezi o schema daca gasesti..ms. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Uite ai aici datasheet-ul cu tot cu cablaj Link spre comentariu
mely17 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Uite un cablaj facut de mine : http://img166.imageshack.us/img166/8581/tda8510j.png Daca vrei in alt format dami un mesaj privat! Link spre comentariu
jonutzu Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Mely 17.Este buna schema ta,dar nu prea se aude un canal.se aude de parca ai fi in scurt.O fi icul de vina,ca e Sh.Multumesc.Se poate inchide. Link spre comentariu
mely17 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Daca o parte merge si o parte nu e defect IC! Nu cred ca ar fi o problema la cablaj!Cu placere, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum