deliquenme Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Se pare ca cineva mi-a luat-o inainte cu acest proiect si se pare ca au foarte mult succes, Open Labs a creat cateva claviaturi cu tabletPC si Windows ca sistem de operare.... http://www.youtube.com/watch?v=DtevUR2u ... re=channel http://www.youtube.com/watch?v=vXsbcu8f ... re=channel Link spre comentariu
Vizitator kitzu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Mi-a placut titlul: Claviatura MIDI transformata in orga profesionala Normal ca rolul unei claviaturi MIDI e sa foloseasca un soft sau o banca de sunete hardware, eventual si alte filtre, procesoare hardware si sa ajunga la rezultatul final sunet-compozitie-melodie. La ora actuala inlocuieste toate instrumentele existente inclusiv cele care pot aparea peste noapte prin "simplul" sampling al sunetelor scoase de acesta si reproduse apoi prin PC sau alt hardware adecvat. Insa nu ai ce sa mai inventezi, foloseste clapa MIDI cu softul PC sau Mac si compune sau canta dupa dorinta. Cred ca anul trecut a aparut la Naum - SMPRO V-machine un dispozitiv care de fapt e un PC in miniatura adaptat sa incarce VSTi si VST-uri pentru a canta life pe scena. Singurul inconvenient e ca pe un PC poti folosi un VSTi cu banci de 300GB pe cand pe asta esti limitat la cat incape in memorie- oricum nu mai mult de 8GB. Costa in jur de 1900lei la noi- pe ebay era si la 275euro Atentie insa, o claviatura MIDI "adevarata" are clape de pian cu actiune hammer cel putin si costa min 1300lei. Un PC cu cele trebuincioase mai costa si el 1500lei sa zicem, iar o placa buna de sunet peste 700lei. Softul in schimb costa cateva mii de euro. Deci unde e pretul ala mic? Si pina una alta uita-te ce scoate o Yamaha fara pretentii ca S700 sau mai exact S900 si mai comentam ;) Link spre comentariu
Vizitator g600 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 va salut si bine v-am gasit de oarece sunt nou venit pe acest sit.referitor la proiectul tau,in speranta ca nu ai renuntat la el as avea cateceva de aduagat.cu claviatura midi no-sa iasa o clapa profesionala cu orchestrator arranger acele utilitati necesare o sa-ti lipseasca,chiar daca sunt softuri utile de acest gen nu sunt atat de practice ma refer la cantatul live la petreceri,nunti,etc.cauta un aranjor iti recomand un roland g600 care il gasesti si cu 300 euro in stare buna de functionare si ii aduci inbunatatirile care le dorsti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum