buzea Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Vreau si eu o shema relativ simpla cu partea de comanda a o barcutaurmand ca dupaceea sa discutam despre corpul naveipartea de comanda- sa pot actiona de la 50-100m sau mai mult-sa indeplineasca 4-6 sau 8 functiiP.S. sunt amator si doresc seriozitate Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 In primul rand , daca incerci scheme ai sa ajungi pe ZERO pt ca sunt foarte complicate si nu cred ca va merge , adica iti zic sigur ! Pt ce ai tu nevoie de 8 funtii la barca ???? Vrei sa faci bombardier ?? Ce fel de navomodel vrei sa faci , de nadit sau simplu ? Daca vrei sa faci de nadit iti trebuie minim o Statie cu 4 canale , daca vrei barca simpla una cu 2 ! Preturile varieaza de la 50 la 400 RON sau chiar mai mult daca vrei ceva de firma ! Pe langa statie iti mai trebuie un motor , acum depinde ce motor vrei , daca vrei barca de viteza trebuie brushless , daca vrei de nadit sau asa de plimbare sa prinda vreo 10-20 Km/h merge si brushed ! Pe langa acestea mai trebuie un ESC ( electric speed controller ) absolut necesar la oricel de barca sau la oricefel de model ( aero , auto , navo ) care se alege in functie de motorul ales ! plus baterie , care daca vrei ca barca sa fie de viteza trebuie baterii mai bune , daca vrei pt plantat trebuie cu cati mai multi amperi pt ca nu vrei ca barca sa te lase in mijlocul iazului ! Plus servomecanisme , aici depinde , la barci de viteza minim 1 , la nadit minim 2 ( se mai pot adauga in funtie de cate cuve vrei ) ! Deci .. zi tu de care vrei , iar eu am sa revin cu explicatii mai precise si preturi ca sa iti faci o idee ! Link spre comentariu
buzea Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 telecomanda o vreu cu mai mult de 4 comenzi ptr ca sa o pot folosi si in alte scopuri si nu vreu ceva foarte scump ca asa mai bine imi iau o telecomanda cu 385lei pe 6 canale cu reciver si 3 servo si gata am rezolvat problema-vreu sa fie ceva mai mult de distractie hoby -ca motor am unu de pe o masinuta e destul de puternic Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 tot nu ai specificat ce barca vrei Link spre comentariu
buzea Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 nu doresc o barca de nadit ci una care sa aiba destula viteza sa mearga in amonte pe un rau dar sa nu fie chiar foarte rapida ca nu vreu sa alerg dupa ia Link spre comentariu
ipman Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Vad ca nu esti prea hotarit ce vrei.Recomandarea este sa cumperi una deja facuta, in barca si asa sta in conditii vitrege: lipsa de aerisire, umezeala, poate chiar apa ... e mai greu de facut in regim de amator una rezistenta la asa ceva.ESC-urile sint surse in comutatie prin care trec curenti mari. Nici ele nu se inteleg cu apa, ai grija cum le asezi in model. De baterii nu mai zic. Link spre comentariu
buzea Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 ce imi recomandati eu vreu sa imi iau o telecomanda e-fly 100c la 35-40MHz e buna? eu o vreu ptr ca nu dispun multi bani si kitul este aproape complet ?????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum