Vizitator ronix4000 Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 Sal.Am nevoie sa fac un filtru pentru un subwoofer de 8 ohmi cu taiere la 200 Hz si am apelat la un program de calculat filtre dar din cate reiese din acel program bobina ar trebui sa aiba niste dimensiuni "gigantice"...ceva cu diametrul de 130 mm si inaltime de 30 mm...ceea ce mi se pare putin anormal.Daca aveti vreo idee cum as putea sa fac acest filtru , Help me !!!sau mai simplu daca aveti idee de unde sa fac rost de unu de-a gata... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 Nu ai posibilitatea sa folosesti un filtru activ ??? il pui pe intrarea amplificatorului si ai rezolvat problema :wink: , iar filtru pasiv ai si o mica cadere de tensiune care e simtitoare :( Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 daca te intereseaza am eu un filtru activ de subwoofer, cu o gramada de reglaje. :wink: detalii si pret pe mesagerie privata :wink: Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 Si la ce pret ai filtrul ala, Nexus? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 ai mesaj privat Link spre comentariu
Vizitator CAMATARU Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 CAT COSTA UN CHIT DE REPARATIE PENTRU UN PHT413???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum