Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare N95 pe retea wireless cu Cisco LEAP

Vizitator Holy_Ghost

Postări Recomandate

Vizitator Holy_Ghost

Problema de 1000 de puncte:

Avem o retea wireless cu autentificare in server TACACS prin EAP-LEAP si un N95 cu ultima versiune de firmware care trebuie concetat pe wireless. Se pare ca orice telefon seria E, cum ar fi E51 sau E61 suporta leap spre deosebire de seria N. Din cate am citit eu pe forumuri, Nokia nu a implementat acest protocol numai pe seria E pentru ca acesta este clasa business. In conceptia lor, daca ai un telefon pentru multimedia cum ar fi N95 nu ai nevoie sa te conectezi pe o retea corporate.

Eu am incercat configurarea si cu alte protocoale (PEAP sau TLS) dar nu merge, pentru ca AP-ul ma respinge neavand protocolul potrivit. Am incercat sa folosesc niste softuri terte de conectare la wireless (Joiku sau Handywi) dar nu a functionat nici unul.

Intrebarea mea e daca stie cineva un soft de conectare wireless pentru Symbian S60v3 care sa suporte Leap sau daca exista vreo alta metoda de a-l pacali ?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări