Vizitator MihaiR Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Salut..am si eu nevoie de un sfat..vreau sa fac o punte de curent continuu pentru un trafo de 6 respectiv 12 v dar nu stiu ce valoare tb sa aibe condesatorul...sau daca sunt mai multe care sa fie numarul lor...multumesc anticipat Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Ce putere (cati amperi)? In majoritatea cazurilor, 2000uF/1Amper este suficient iar voltajul sa fie undeva la dublul tensiunii de lucru (valorile nu sunt critice) Link spre comentariu
Vizitator MihaiR Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 la trafo asta al meu am abia 400 de mA,deci cred ca e de ajuns un C+ de 2200uF(10v)...eram nedumerit ca am gasit niste punti de la alte trafo,dar au si rezistoare si mai multe condensatoare si pierdusem firul,la ce este nevoie de atatea Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Cam mica tensiunea condensatorului, ca sa fi sigur pune unul de 25v pentru filtrarea ramurii de 12vca si unul de 16v pentru filtrarea ramurii de 6v ca. Link spre comentariu
Vizitator MihaiR Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 am inteles..ms mult si cu siguranta daca mai am ceva de aflat o sa postez aici pe site..Salut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum