adicontakt Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 pai asta e invers nu? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 adicontakt ce ai pus tu in poza face "nimic", adica poti conecta un mouse/tastatura cu mufa PS2 la portul USBpe mine ma intereseaza sa conectez un dispozitiv USB (exclus mouse/tastatura) la portul PS2/COM - deci un simplu dispozitiv pasiv nu cred ca exista. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 nici eu nu cred ca exista Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 nici eu nu cred ca existaasa ma gandeam si eu, dar am zis ca poate poate bine macar ca exista pe pcmcia Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 solutii sunt dar mai scumpe , apropo nu stie nimeni de ce imi opreste mosul cand iese laptopul din standby? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 ai incercat si cu un alt mouse? ma gandesc daca nu cumva USB-ul sesizeaza o crestere brusca de curent (punand acele "fire" - adaptoare - rezistenta creste => mouseul trage mai putin curent). e clar, spun tampenii. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 prin adaptoare merge , fara am problema Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 pai si daca pui o rezistenta in serie cu un consumator nu scade consumul ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 atunci se pare ca o sa intru oleaca in el Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 in mouse ? mai intai incerca cu alt mousica mai "performant". (sa nu fie cu leade pe el, preferabil unul laser )daca si cu altul se manifesta in acelasi mod il dai la "matza" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum