Vizitator mumulacke Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 as dori si eu o schema pentru o caseta adaptoare....vreau sa leg un casetofon de masina la un cd-player portabil Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 Pentru 50-60 de mii nu cred ca merita sa te complici, am inteles ca se gasesc prin targ. Plus ca alea au si un sistem de transmisie si franare intre cele 2 role si tija, unele casetofaoane mai destepte se opresc daca simt banda rupta. Link spre comentariu
habarnam Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 schema electrica e foarte simpla: un cap de casetofon care este montat in interiorul casetei in asa fel incat sa atinga capul de citire al casului auto.iesitea de la casti alimenteaza bobinele capului, care genereaza 2 campuri magnetice (stereo) care sunt preluate de capul cas-ului.si eu iti recomand sa cumperi una gata facuta, pt ca e f complicat sa faci o aliniere exacta a capului, ca sa nu mai vb de partea de roti dintate, care asigura ca nu intra in functiune auto-stop-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum