Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator pe lămpi ptr ampliful de 100W

zal

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

30

• IoNuTx

10

• djlove

2

• EmyRulz

2

Top autori în acest subiect

Multumesc ca mai lamurit cu temporizarea domnule Zal.O sa revin saptamana vitoare cu poze mai trebuie sa lucrez la corectorul de ton si sa fac rost de potentiometre stereo.Nu prea am timp cu scoala asta :rade:

Link spre comentariu

Rez dintre cursoarele puţometrilor de ton scade şi ea la 10k.Dar ce ai cu rez din catod? Aia trebuie să fie cuprinsă între 1,5-4,7k în funcţie de cîtă amplificare vrei şi de distorsiuni.

Link spre comentariu

Scoate rez de 100k de la intrare, pune un cond de 1-10uF în catod şi vezi dacă creşte semnalul, sau pune o rez de 1k în catod şi încearcă cu o rez anodică mai mică (82-68-56-51-47-39-33k). Parcă scotea semnal tare de tot ultima oară. Ai verificat rez puţometrilor, poate scrie una pe ei şi alta e înăuntru. Şi cel de volum de ia ieşire e mic ca valoare şi pune la masă o parte din semnalul de ieşire, măcar 250k să fi avut. Impedanţa de intrare în amplif de cît e?

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator vip2009

salutare am un amplificator 2x40W Teli Ak-107 si are un vumetru deja si s vrea sa ii mai pun un vumetru de la kastan din ala vdf si nu stiu cum sa fac sa pun si al doilea vumetru mentionez ca transformatorul scoate 12V continu si nu stiu cum sa leg cel deal doilea vumetru ma puteti ajuta? :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări