zal Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 Dimensiunile afi?orului: 98x33x7mm. Identic cu unele Futaba, dar alte segmente. Link spre comentariu
md_2910 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Felicitari,nu e rau deloc.Cu traful de iesire cum ai facut? Link spre comentariu
zal Postat August 2, 2009 Autor Partajează Postat August 2, 2009 Care traf de ie?ire? Link spre comentariu
ratza Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 ?la prin care iese curentu' cînd se duce înapoi la priz?, dup? ce trece prin preu :crazy: Link spre comentariu
hbi Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 varianta constructiei ''in aer'' a etajului de preamplificare, genereaza zgomote nedorite? ceva brum? ce tensiune maxima de iesire obtii? multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 E chiar mai convenabil montajul ''p?ianjen'', se poate umbla la el f?r? s? desfaci pl?ci. Nu montajul bag? zgomot în semnal, ci trafo, ecran?rile ?i mai ales filamentul. Nu am stat s? m?sor nivele de semnal, mie mi-e mai mult decît suficient. Înc? mai am de bibilit la el, nu e definitiv? schema. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Ultima schem?, acum merge cu o singur? ECC83, model ''pitic'', în schem? clasic?, cu ie?irea pe anod. S-a modificat alimentarea filamentului, pinul 9 la bara de mas? ?i pinii 4,5 uni?i la secundarul de 6,3Vca. Tensiunea anodic? e de +200V, masa sursei e legat? la bara de mas? a preului, mufele de intrare-ie?ire sînt izolate de carcas?. Semnalul e clar, cu joase ?i înalte din bel?ug, nu am sim?it nevoia unui filtru fiziologic (loudness) la volum mic. La unele melodii, cu semnal care coboar? mult la joase, pe un dif de minim 30cm diametru se pot vedea mi?c?rile de cî?iva Hz, asta dac? ?i ampliful red? atît de jos. Zgomotul e slab, un mic fîs la volum maxim. ?i o poz? intern?: http://i25.tinypic.com/15z3x2w.jpg Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Iat? ?i ultimele modific?ri la surs? ?i partea de comand?. Timpul de întîrziere al tensiunii anodice se poate scurta, prin înlocuirea rez de 5,6MOhmi cu un semireglabil de 1MOhm înseriat? cu o rez de 3,3-4,7MOhm. În func?ie de l?mpile folosite, ele pot ajunge la parametri de func?ionare ?i în 15-20 secunde. Deci un timp total de mut de 30 secunde e posibil. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Asear? am f?cut o vizit? lui viobio ?i am testat preul împreun? cu ampliful lui cu EL12 în clas? A. Am încercat ?i alte l?mpi în afar? de ECC83, ca E80CC, ECC81 ?i 5963 (E82CC), toate se aud bine, numai ultima are amplificarea mai slab? ?i e pu?in microfonic?. Personal sînt 90% mul?umit de rezultatul final, posibil s? mai bibilesc mici detalii la corectorul Baxendall pe viitor. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 E88CC n-ai încercat? Ai renun?at la buffer sau nu mai e figurat pe schem?? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Schema a r?mas ce se vede în desenul de mai sus. E cea mai bun? de pîn? acum. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Alte tuburi decît cele cu filament 6,3/12,6V nu pot pune, decît dac? modific alimentarea filamentelor, cu consecin?? asupra brumului. Am ajuns la concluzia b?trîneasc? c? folosirea altor l?mpi în locul familiei dedicate ptr audio ECC81,82,83 nu e o scofal?, poate o economie la bani, sau cînd nu sînt disponibile acestea. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Ultima variant?, cu schimbarea locului balansului, realizat acum cu un comutator cu 11 pozi?ii. Rezisten?ele trebuie s? imite un pu?ometru simetric cu varia?ie antilogaritmic? spre fiecare canal, cursorul e legat la mas?. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Cam a?a arat? comutatorul de balans, aici avea înc? rez ptr varia?ie liniar?, gre?eal? de proiectare pe care am corectat-o mai tîrziu. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Nu ati facut stereo preampliful? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum