Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

clonare telecomanda ir

cipry

Postări Recomandate

buna,am o telecomanda blaupunkt rc-10h la mp3-ul din masina si m-ar interesa daca as putea sa ii copiez comenzile si sa le scriu intr-un microcontroler pt a face o alta telecomanda care sa o montez in volan (am un opel astra g) care are comenzi pe volan.stie cineva vreo schema de telecomanda cu pic sau atmel care sa invete comenzile altei telecomenzi si sa le redea la apasarea tastei pe care s-a memorat(cum sunt cele universale cu invatare) sau copierea comenzilor in pc si dupa aceea scrise in microcotroler ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipry

4

• Kuki

1

• nickrvl

1

• t-daniel

1

Top autori în acest subiect

ms de program,dar nu ma prea ajuta.am un receptor de telecomanda legat la COM1 dar nu pot seta programul acesta sa imi vada telecomanda.plus ca dupa aceea ar trebui sa pun codul telecomenzii in soft si sa il scriu intr-un microcontrl. si fara ceva exemplu,ma cam depaseste :d

Link spre comentariu

ms de program,dar nu ma prea ajuta.am un receptor de telecomanda legat la COM1 dar nu pot seta programul acesta sa imi vada telecomanda

In fisierele pe care ti le-a trimis KUKI e unul in maghiara si acolo zice ca programul citeste intrarea de Mic de la placa de sunet, ai acolo si un exemplu de montaj cu o dioda IR.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pe un osciloscop digital ai putea sa afli codul; Eu am reusit sa copiez codul de la telecomanda de la aerul conditionat si de la inca o telecomanda mica (pe care inca n-am reprodus-o, dar codul era evident).

Link spre comentariu

Vezi ca exista telecomenzi universale ce au functia lern invata si trebuie sa-i dai implusul respectiv in irda si telecomanda o invata.

Am avut eu una ce fericit ca m-am scapat de ea avea o gramada de comenzi si de butoane si nu stia decat sa citeasca codurile de la alte telecomenzi.

Cand scoteam bateriile se stergea si codul respectiv trebuiau memorate din nou.

Vezi aici poate te ajuta cu ceva http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll ... 0220435655

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări